banner564

Piro: Zor bir Pazar olacak

Son iki haftada 6 puan alarak ligde ikinci sıraya yerleşen Gençlerbirliği hafta sonu oynanacak Gönyeli maçının hazırlıklarına başladı

 Piro: Zor bir Pazar olacak
banner598
 Gençler Birliği olarak iyi bir devre arası geçirmek adına Gönyeli karşısında 3 puanı hedefliyor 
Beyzade ÜNALMIŞ

Son iki haftayı altı puanla kapatan, rakiplerinin de puan yaşadığı haftaları iyi değerlendiren Gençler Birliği ligde de ikincilik koltuğunun sahibi oldu. 

Devreyi 25 puanla ikinci bitirmek istiyoruz
Ligin ilk devresinin son haftası olan on üçüncü haftada lider Gönyeli’yi konuk edecek olan Gençler Birliği, zorluk derecesi oldukça yüksek olan karşılaşmada kayıp yaşamak istemiyor. Gençler Birliği Teknik Direktörü Mustafa Piro zor maç öncesi Diyalog spor servisine verdiği demeçte, ilk devreyi ikinci sırada ve 25 puanla bitirmek istediklerini belirtti.

Kendi sistemimizin dışına çıkmayacağız
Pazar günü kendi evinde Gönyeli’yi konuk edecek olan Gençler Birliği Teknik Direktörü Mustafa Piro, tam anlamıyla zor bir Pazar’ın iki takımı da beklediğini, Gençler Birliği olarak bunun bilincinde olduklarını ve  bu haftaya kadar oynadıkları sistemin dışına Gönyeli maçında asla çıkmayacaklarını vurguladı. 

İşimiz kolay değil
Geçmiş haftalarda kaybedilen anlamsız Sahabet puanlarla geriye düşmelerine rağmen son iki haftada aldıkları galibiyetlerle, rakiplerinin de yaşadıkları puan kayıpları sonunda yine ligin başındaki konuma geri döndüklerini söyleyen Piro, hem arkadan gelen takımlarla aradaki puan farkının az oluşu hem de bu haftaki maçın Gönyeli maçı olması işlerini de daha zor hale getirdiğini belirtti.

Sıralama iyice karıştı
Son haftalarda ortaya çıkan sonuçlardan sonra ligdeki sıralamanın da iyice karıştığını belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Mustafa Piro, kazananın iyi yer kazandığı kaybedenin ise bir anda kendini ligin ortalarında bulduğu bir sürece girdiğini söyledi. Hafta sonu oynanacak karşılaşmalardan sonra yine böyle bir tablonun ortaya çıkacağını belirten başarılı çalıştırıcı, hedeflerinin kazanarak yerlerini korumak olduğunu belirtirken, saha ve seyirci avantajını da iyi kullanarak rakiplerini mağlup etmek istediklerini belirtti.

Gönyeli iyi bir takım
Pazar günü karşılaşacakları Gönyeli ile ilgili olarak da konuşan Piro, Gönyeli’yi fazla konuşmaya gerek olmadığını, bulundukları konumla ne durumda olduklarının ortada olduğunu söyledi. Kadro anlamında kaliteli isimlerden kurulu takımın zaten liderlikle de bunu gösterdiğini belirten Piro her ne olursa olsun, Gençler Birliği olarak iyi bir devre arası geçirmek adına Gönyeli karşısında 3 puanı hedeflediklerini söyledi. 
Piro hafta arası bu yönde ciddi şekilde çalışacaklarını sakat ve cezalının bulunmadığı takımlarında 3 idmanla haftayı tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474