banner564

Potada kadınlar zamanı

Basketbol Federasyonu ülkede basketbol branşını canlandırmak için girişim başlattı

Potada kadınlar zamanı
banner598
“Kadınlar sahayı bastı, potanın pasını attı” sloganı ile kadın basketbolunu canlandırmak için harekete geçildi. 13-17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan organizasyonla ilgili olarak bugün KTSYD’de Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, Leventspor Antrenörü Ayşe Günerman ve adlarına “Reverse Team” diyen eski kadın basketbolcular bir basın toplantısı düzenlediler.
Toplantıda 2016-2017 Basketbol sezonunda bayan basketbolunu hayata geçirmek için oluşturulan projeler çerçevesinde yapılan çalışmaların ilk adımı olan U25 Bayanlar Basketbol Turnuvası hakkında bilgi verildi.
Turnuvanın Haziran ayında gerçekleştirileceğini belirten konuklar toplantıda yapılan çalışmaların ve hedeflerin neler olduğunu basına aktardılar.
 
Amacımız kadın basketbolunu canlandırmak
Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu toplantıda yaptığı açıklamada 3 yıldır duran kadın basketbolunu canlandırmak için basketbolu bırakan isimlerle ortak bir projede bir araya geldiklerini belirtti.
Basın toplantısında söz alan Leventspor Antrenörü Ayşe Günerman da bu proje için uzun zamandır çalıştıklarını belirtti. Günerman 60 sporcu ve 5veya 6 takımla bu organizasyonu yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473