banner564

Resmi teklif yok

Serkan Önet kendileri için Yenicami defterinin kapandığını yönetimden anlayış beklediklerini kaydetti

Resmi teklif yok
banner598
Yenicami’den ayrılmak isteyen Serkan Öner ve kardeşi, Sehan Önet şimdilik resmi olarak kimseyle görüşmediklerini kaydetti.
Serkan Önet bonservis konusunda herhangi bir bedel olmadığını Kaan Kaner’in kendisine yardımcı olacağını söylediğini söyledi. Serkan Önet “İki yıl önce biz 6 bin Sterline gelmiştik yine aynı şekilde gitmek istiyoruz. Yönetimin anlayış göstereceğine inanıyorum” dedi.
Bonservis bedelinin yüksek olması halinde işlerinin zor olacağını belirten başarılı futbolcu “Kulübün menfaatleri doğrultusunda Kaan başkan bize yardımcı olacağını söyledi. Biz gelirken muhatabımız Abdullah Uluçhan’dı ancak şu an için o yok. Yönetim kesinleşince oturup konuşacağız” dedi.
“Doğan Türk Birliği ve Kaymaklı nın da görüşme isteği oldu ancak bayramdan önce belli olmaz. Ancak bayram bitince beraber mi ayrı ayrı gideceğiz görüşeceğiz. Ancak önce bonservis bedelinin netleşmesi gerekir” diyen Serkan Önet kendileri açısından Yenicami defterinin kapandığını kaydetti. 
Önet Kaan, Kaner’den tek isteklerinin geldikleri rakama gitmeleri olduğunu belirterek “Biz görevimizi yaptık.  2 yılda 6 kupanın 5 tanesini getirdik 30 yıl sonra şampiyonluk yaşattık görevimiz tamamlanmıştır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474