banner564

Ringe hareket gelecek

1992 yılından beri faaliyette olmayan Boks Federasyonu ilk etkinliğini Pazar günü yapacak

Ringe hareket gelecek
banner598
Boks Federasyonu Pazar günü yapacağı etkinlikle ilgili dün basın toplantısı düzenledi.
Boks Federasyonu Başkanı Yıltan Zabit yaptığı açıklamada uzun bir aradan sonra ilk etkinliklerini düzenleyeceklerini belirterek amaçlarının boks sporunu yaymak olduğunu açıkladı.

Kupa ve madalya verilecek para ödülü yok
Boks Federasyonu Başkanı Yıltan Zabit yapılacak organizasyonda para ödülünün olmadığını ve sadece kupa ve madalya verileceğini belirterek organizasyonun tamamen amatör spor branşı olarak düzenlediklerini kaydetti.

5 yerli 5 yabancı boksör karşılaşacak
Zabit İngiltere’den bir organizatör ile görüştüklerini ve organizasyon için İngiliz ve Rus sporcuların geleceğini beş kişilik KKTC takımı yanında beş kişilik de yabancı sporcunun bu organizasyonda maç yapacağını kaydetti.

YDÜ destek verdi
Zabit Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin organizasyona sağlık desteği verdiğini belirterek “Aziz Günsel yönetim kurulu üyemiz zaten. Bize YDÜ olarak destek verdiler. Organizasyonda doktor ve sağlık ekibi yanısıra ambulans da hazır bulunacak” dedi.

2015’te özerklik istiyoruz
Yıltan zabit şu anda üç kulübün bulunduğu federasyonda iki kulübün de gerekli evrakları tamamladıklarını ve üye olmak istediklerini belirterek “5 kulüple özerkliğimizi kazanmak istiyoruz. Özerklik kazandıktan sonra lig maçlarına da başlamayı hedefliyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 06:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474