banner564

Rüya gerçek oldu

Girne bölgesinin batı ekiplerinden Karşıyaka tarihi başarısının sevincini yaşıyor

Rüya gerçek oldu
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 2’nci Ligi’nin Play-off’un 3’üncü hafta karşılaşmasında rakibi Çanakkale’yi 5-0 farklı mağlup ederek tarihinde ilk kez 1’inci Lige yükselen Karşıyaka’da büyük bir sevinç var.

Yusuf Gagari: Hayallerimizin ötesi
Tarihinde ilk kez 1.Lig’e yükselmeyi başaran Karşıyaka’da başkan Yusuf Gagari yaptığı açıklamalarda elde ettikleri bu başarının hayallerinin de ötesinde olduğunu ifade etti. Yusuf Gagari, kendi jenerasyonunun hep BTM’den 3. Lig’e çıkma hayali kurduğunu ancak bugün Karşıyaka’nın bu hayalin de ötesine geçerek 1.Lig’e çıktığını vurguladı.

Kenetlenip başardık
Yusuf Gagari, Karşıyaka olarak tüm sezon boyunca futbolcusundan yönetimine ve taraftarına kadar tamamen kenetlenip bu başarıyı yakaladıklarını ifade etti. Bir üst lige yükselmenin güzel bir duygu olduğunu söyleyen Yusuf Gagari, esas amaçlarının ise gençlerin futbol ve diğer spor dallarına olan sevgilerini ve de ilgilerini canlı tutmak olduğunu vurguladı.

İlk sezon için hedefimiz orta sıralar
Yusuf Gagari, 2.Lig’e çıktıklarında tutunmanın ilk amaçları olduğunu ancak bunun daha da ilerisine giderek bir üst lige çıkmayı başardıklarını belirterek gelecek sezon tarihlerinde ilk kez mücadele edecekleri 1.Lig’de ilk olarak hedeflerinin orta sıralar veya daha yukarısı olduğunu ve bunu başaracak güçte olduklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473