banner564

Aileleri perişan

Uyuşturucu hap kullandığı öne sürülen 24 yaşındaki İsmail Erduman ve 23 yaşındaki Göksel Karabulut isimli üniversite öğrencileri hayatını kaybetti

Aileleri perişan
banner598
Bursa'da, Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencileri 24 yaşındaki İsmail Erduman ile 23 yaşındaki Göksel Karabulut'un uyuşturucu kullandıktan sonra hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. 
Oğlunun cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen İsmail Erduman'ın babası Metin Erduman, uyuşturucunun sokak ortasında aleni satılmasına öfke kustu. Oğlunun sigara dahi içmediğini belirten acılı baba, "Yeterli tedbir alınmıyor, alınacağını da zannetmiyorum. Sokak ortasında leblebi gibi satılan şeye nereden önlem alınıyor, önlem alınsa böyle sokak ortasında leblebi gibi satılmaz. Herkes istediği şeyi istediği yerden bulabiliyor." dedi. 
İddiaya göre; Uludağ Üniversitesi öğrencilerinden İsmail Erduman, M.Y. ve K.K., önceki gün akşam saatlerinde Göksel Karabulut'un ikamet ettiği Nilüfer İlçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Selanik Caddesi'ndeki apartmandaki daireye gitti. Uyuşturucu kullandıkları öne sürülen gençler bir süre sonra fenalaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde eve gelen öğrenci arkadaşları, 4 kişinin baygın şekilde yattığını görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenilen öğrencilerden İsmail Erduman yolda hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan Göksel Karabulut ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İlk tedavileri üniversite hastanesinde yapılan M.Y. ve K.K. yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı gerekçesiyle ambulanslarla Mudanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Erduman'ın cenazesinin Balıkesir'de, Karabulut'un cenazesinin ise Balıkesir'in İvrindi ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473