banner564

Sadıklar: İkinci yıldızı takacağız

Yenicami’nin kaptanı Hüseyin Sadıklar “en”lerle dolu bir şampiyonluk hedeflediklerini söyledi

Sadıklar: İkinci yıldızı takacağız
banner598
Süleyman REBGE
Yenicami kaptanı Hüseyin Sadıklar ligde yakalamış oldukları performansı üst seviyeye çıkartarak kalan tüm maçlarını kazanmak istediklerini söylerken, Yenicami olarak koydukları hedef olan ikinci yıldızı sezon sonunda takacaklarını söyledi.

Hedef en çok puan toplayan ve en çok puan farkı ile şampiyon olan takım olmak
Yenicami’nin başarılı kaptanı Hüseyin Sadıklar ligde bu sezon yakaladıkları başarıyı sezon başında yönetim ve teknik heyetin iyi çalışarak sezona sorunsuz bir şekilde girmelerinin büyük etkisi olduğuna vurgu yaparken, kalan haftalarda hedeflerinin liglerimizde en çok puan toplayan ve en çok puan farkı ile şampiyon olan takım olmak olduğunu söyledi. Hüseyin Sadıklar sözlerini şu şekilde sürdürdü; Çok iyi çalışan teknik heyet Sedat hocam, Özgü hocam kaleci antrenörümüz Hakan hocam malzemecimiz Ozan Uzuntürk, sağlıkçımız Ahmet Dümenci hocam ve çok kaliteli futbolcu arkadaşlarım ile sezon başından belli şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağımızın belliydi. Kalan haftalarda hedeflerimiz yakalamış olduğumuz performansı daha üst seviyelere çekip tüm maçlarımızı kazanmaktır.”

“Profesyonel bir ortam var”
Hüseyin Sadıklar Yenicami Ağdelen Spor Kulübü’nde profesyonel bir ortam olduğunu söylerken eldeki imkanların şampiyon olmaları için müsait olduğunu söyledi. Takımda ortam ve arkadaşlıktan da bahseden Sadıklar şunları söyledi: ”Takımdaki arkadaşlık mükemmel seviyede. Yedi aya yakın bir zamandır hemen hemen her gün beraberiz. Birbirimize saygılı, dürüst ve bağımlıyız. Bunun da oynadığımız maçlara net bir şekilde yansıdığını görmek mümkündür.”

“En az 5-6 yıl daha futbol oynamak istiyorum”
Kendi kariyerine ilişkinde açıklamalar yapan Sadıklar yaşının 30 olduğunu ve daha en az 5-6 sene futbol oynamak istediğini söylerken, bu yılki performansı hakkında açıklama yapmak istemediğini onunla ilgili görüşleri spor basını ve sporseverlerin takdirine bıraktığını söyledi. Son olarak kaptan Hüseyin Sadıklar Yenicami taraftarlarını maçlara davet ederken “Gelin tribünleri doldurun ve bize daha çok destek verin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473