banner564

Sakatlar dönüşte

Galatasaray'da sağlık sorunu bulunan oyuncuların tedavisinde son aşamaya gelindi

Sakatlar dönüşte
banner598
Galatasaray'da sakatlığı bulunan oyuncuların tedavisinde son aşamaya gelindi.
Sarı-kırmızılılar'da sakat futbolcular dönüş hazırlığında. Podolski ile De Jong'un hafta sonunda oynanacak Antalyaspor maçı kadrosunda olmaları bekleniyor. Serdar Aziz ile Sigthorsson ise; milli maçlar için verilecek aranın ardından takıma katılacak.
Hafta sonunda Antalyaspor ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak Galatasaray'da yaklaşan milli maç arası sakat oyuncuların hazır hale gelmesi açısından teknik ekibi memnun ediyor.
Sarı-kırmızılı ekipte bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Almanya'da tedavi olan ve geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen Lukas Podolski takımla çalışmalara başladı. Alman yıldızın Antalyaspor maçına kadar hazır hale gelebileceği ve teknik direktör Riekerink'in şans vermesi durumunda 18 kişilik kadroda yer alacağı ifade edildi.
Yaşadığı sakatlık nedeniyle Beşiktaş derbisinde forma giyemeyen Nigel de Jong'un da durumunun iyiye gittiği belirtilirken, Hollandalı yıldız da Antalyaspor mücadelesinde kadroda yer almak için çalışmalarını sürdürüyor.
Milli takımlarda sakatlanan Serdar Aziz ve Sigthorsson ise bireysel olarak özel program dahilinde hazırlıklarına devam ediyor. İki oyuncunun da milli maç arasından sonra 15 Ekim'de Ankara'da oynanacak Gençlerbirliği mücadelesine kadar takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.
Teknik direktör Riekerink, Antalyaspor karşılaşmasının ardından lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirip, özellikle Serdar ve Sigthorsson'un da dönüşü ile daha geniş bir kadroyla çalışmanın hesaplarını yapıyor. 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474