banner564

Büyüleyen eğlence

Bir dönemin gazino kültürünü Kuzey Kıbrıs'ta yeniden hayata geçirmeyi başaran Maxim Royal’in rezervasyonları günler öncesinden kapandı

Büyüleyen eğlence
banner598
Maxim Royal, çok konuşulan büyük açılışın ardından, özel konuklarına ikinci kez kapılarını açtı. Kıbrıs'a yeni bir eğlence anlayışı getiren Maxim Royal'e ilgi büyüktü. Yoğun ilgi sebebiyle rezervasyonları günler öncesinden kapandı. Bir dönemin gazino kültürünü Kuzey Kıbrıs'ta yeniden hayata geçirmeyi başaran Maxim Royal, "İstanbul Fasıl Grubu"nun dingin ve etkileyici enstrümantal müzikleri ve şarkılarıyla sahnesini araladı.  Eşsiz fasıllar konukların da eşliği ile ayrı bir lezzete ulaştı. 

Mezdeke ortamı ısıttı...
Sahne sırası dans ekibine geldiğinde, mezdeke eşliğinde konukları büyüleyen kızlar, yapmış oldukları sıcak oryantal danslarla tam anlamıyla programa damga vurdu.

Fehmi Dalsaldı ile Gullüm Show parmak ısırttı...
Ve Maxim Royal sahnesinin vazgeçilmezi "Gullüm Show", ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı'nın Azize tiplemesiyle başladı. Azize, tüm konukların masalarını gezerken kendisine seslenen misafirlerden birine "Ben böyle bir erkek görmedim... Sultan Süleyman gibi... Ben bundan üç tane şehzade, bir tabur harem ağası doğururum" diyerek ufak ufak konuklarına takıldı. Bir çok ünlü ile olan anılarını anlattıktan sonra, Bülent Ersoy taklidiyle büyük alkış topladı. Sahnede adeta Bülent Ersoy rüzgarı esti. Devamında Ajda Pekkan, Muazzez Abacı, Gönül Yazar, Yıldız Tilbe, Zerrin Özer ve Dilberay taklitleriyle konukları gülme krizine soktu. Seda Sayan olarak sahneden ayrılırken tüm konukları kokulu kokulu öpmeyi de ihmal etmedi.

Nil Karataş kemanını konuşturdu...
Ünlü pop şarkıcısı ve keman sanatçısı Nil Karataş, ilk maxi single 'ı olan "Mühür"ün çıkış parçası "Kolay Değil Ki" ile sahneye bomba gibi bir giriş yaptı. Önümüzdeki haftadan itibaren Tv8'de başlayacak olan  "İşte Benim Stilim Ünlüler" kadrosunda yer alacağını açıkladıktan sonra, üç kilo fazlasının olduğundan ve bu yüzden son günlerde aç yaşadığından dert yandı. Vermiş olduğu erken yeni yıl mesajlarında konuklara; aşk, para ve huzur diledi. Şarkılarını sahneden inerek, konuklarla birlikte söyleyen sanatçıya konukların ilgisi, görülmeye değerdi doğrusu

Ve Özhan Jan "Aşk İle Yap"...
Türkiye sahnelerinin vazgeçilmez ismi Özhan Jan, yine farklı giyim tarzıyla ilgi odağı olmayı başardı. "Aşk İle Yap" şarkısıyla sahnesini açan sanatçının kendi bestesi olan "Günaydın Abla" şarkısında bütün masalar ayaktaydı. Şarkıda sanatçıya, birbirinden güzel dansçı kızlar da eşlik etti. Sahneden doğum günü olan konukların, bu özel   günlerini kutlayarak istek şarkılarını seslendiren sanatçı, 90'lara damgasını vuran gümbür gümbür repertuvarıyla konukları oturtmamaya niyetliydi. İlerleyen saatlerde sanatçının sahnesine, ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı, "Azize" tiplemesi ile konuk oldu ve ikili muhteşem bir sahne şovuna imza attı. Kıbrıs'ta 'müzikli eğlence mekanı' anlamında bir ilk olan Maxim Royal, Kuzey Kıbrıs'taki bu eksikliği doldurmayı tek başına göğüslemeye devam edeceğe benziyor. 
Sanatçı Maxim Royal'de programlarının devam edeceğinin müjdesini verirken "Ben de gide gele Kıprıs'lı olacağım galiba. Gerçi bir yerde uzun süre kalamıyorum ama sizleri çok sevdim. Siz de isterseniz olurum canlarım" diyerek Kıbrıslı hayranlarının gönlünü fethetmeyi başardı.
Sanatçı, gecenin sonlarına doğru, bir Özhan Jan klasiği olan, sandalyesine ters oturarak son dönemin popüler slowlarını seslendirdi ve sonrasında yeniden hareketli şarkılarla ve muhteşem bir davul şovla yılbaşı gecesi buluşmak dileğiyle programına noktayı koydu.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474