banner564

Şampiyon Tatlısu

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Bocce’de sezon, federasyon kupası ile start aldı

Şampiyon Tatlısu
banner598
“Herkes İçin Spor Federasyonu” tarafından düzenlenen Erkekler Bocce Müsabakaları dün akşam 2. Federasyon Kupası ile start aldı. 8 takımın mücadele ettiği kupa mücadelesinde, ilk turda ligin yeni ekibi ÖZEV, ligin diğer yeni ekibi Vakıflar Spor Kulübü’nü yenerek yarı finale kaldı. Kupanın favorilerinden Tatlısu, rakibi Deniz Plaza’yı, UKÜ’de lige yeniden katılan YDÜ’yü aynı skorla geçerek adlarını yarı finale yazdırdı. Çeyrek finalin son maçında ise GÜHAD gençlerden oluşan Vadili 3-0 la geçerek yarı finale adını yazdıran son takım oldu.
Yarı final maçlarında Tatlısu ÖZEV’i rahat bir oyunla 3-0 geçerken, UKÜ ise adeta ecel terleri döktüğü karşılaşmada GÜHAD’ı 2-1 yenerek finalin adını belirledi.
Son 6 sezonda 5 şampiyonluk yaşayan UKÜ ile bu sezon kadrosuna Recep, Ateş ve Hakan gibi flaş transferler yaparak lige katılan Tatlısu arasındaki final maçı ise tam bir heyecan fırtınası olarak gerçekleşti. Zorlu maçı 2-0 kazanan Tatlısu, ikincisi gerçekleşen Herkes İçin Spor Federasyonu Kupası’nı müzesine götürdü.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474