banner564

Şampiyonluk Mağusa’ya gelecek

Mağusa Türk Gücü’nün alt yapısından yetişip A Takımı’na kadar yükselen Sami Ergazi 2016 yılı amaçlarını açıkladı

Şampiyonluk Mağusa’ya gelecek
banner598
Süleyman REBGE
Mağusa Türk Gücü’nün altyapısında yetişerek A Takımı’na yükselen ve MTG’nin vazgeçilmez Sami Ergazi, takım olarak bu sezon şampiyonluğu Mağusa’ya getirmek istediklerini söylerken, bunun için kendilerine ve yönetime söz verdiklerini aktardı. Daha sonra sözlerine takımın ve kendisinin ilk yarıdaki performansını değerlendirerek devam eden Ergazi şunları söyledi. “Askerlik futbolumu çok etkiledi ve bu nedenle kendi performansımdan dolayı memnun değilim. Takımın performansı gayet iyiydi. Bir senelik askerlik sürecinde her maçta ilk on bir olarak forma giydim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Arkadaşlarım haftada üç ve dört antrenmanla maça hazırlanırken, ben bazen bir bazen ise hiç antrenman yapmadan maçlarda görev aldım. Kendi öz eleştirisini yapan bir kişi olarak performansımdan memnun değilim ama ikinci yarı hazırlık dönemi ile birlikte lige çok iyi bir giriş yapmayı düşünüyorum.”

MTG’de oynamak gurur verici
MTG’yi ne kadar çok sevdiğini de anlatan Sami, MTG’de oynamanın kendisi için gurur olduğunu söylerken şunları kaydetti. “Mağusa Türk Gücü bu ülkedeki en büyük üç takımın içerisindedir ve bu takımın altyapısından yetişip A Takımı’nda görev almak gurur verici bir şey.” 
Futbol yaşamındaki hedeflerini de aktaran Sami, hedefinin her zaman karakterli bir oyuncu olarak, ileride çocuklarına gösterebileceği başarılarını yakalamak olduğunu söylerken, en büyük hedefinin ise Mağusa Türk Gücü ile şampiyonluk yaşamak olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473