banner564

Farklı olacağız

Ligin ilk devresinde beklediği performansı alamayan Cihangir’de hedef ikinci devre toparlanarak çıkış yakalamak

Farklı olacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün ligin ilk devresini Diyalog Spor Servisi’ne değerlendirdi. Çok üzücü bir ilk devreyi geride bıraktıklarını hatırlatan Özgürgün özellikle doksanlar, doksan artılar ve uzatma dakikalarının Cihangir’e ilk devre sonunda negatif geldiğini belirtti. Bunları mazeret olarak söylemediğini ancak bunların şans faktörüne bağlı etkenler olduğunu aktaran tecrübeli çalıştırıcı, doksan dakika boyunca son düdük çalan kadar oyuna konsantre ve ayakta kalmak zorunda olduklarını belirtti. 

4-5 hata birleşip gol oldu
Belli karşılaşmalarda 4 -5 hatanın birleşip kalelerinde gol olduğuna da değinen Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, bu sendromu ise üzerlerinden bir an önce atmaları gerektiğini belirtti. Cihangir ile ligin ilk devresinde başına gelen olumsuzlukların teknik adamlık yaşantısında olmadığını belirten Özgürgün, son derece ilginç bir ilk devreyi geride bıraktıklarının altını çizdi.

Final heyecanı yaşamak istiyoruz
Kupada ilk turun geçilmesinin ardından, ikinci tur ve ligin ikinci devresi ile ilgili olarak açıklama yapan Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, ligde gidecekleri en iyi noktayı, kupada ise camiaya yarı final heyecanını yaşatmak istediklerini vurguladı. 
Hedefsiz bir ligde oyuncu motive etmenin de zorluğuna değinen tecrübeli çalıştırıcı, ligin ikinci devresinde ise erken kopmaların olacağını söyledi. Binatlı maçında oynadıkları oyunla neler yapabileceklerini gösterdiklerine değinen Özgürgün, özellikle Yanick ve Ümit’in aralarına dönmesi ile birlikte istenilen noktada olduklarını belirtti. Yanick ve Ümit’in oyun planlarına direk etki ettiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı iyi olan kadronun ise daha iyi olduğuna vurgu yaptı.

4 Ocak’ta top başı yapacağız
Dört Ocak itibariyle ikinci devre hazırlıklarına başlayacaklarını aktaran Mehmet Ali Özgürgün, ikinci devrenin kupa ile birlikte oldukça zor olacağını belirtti. Ayakta kalanın ve az hata yapanın istediği  noktada olacağına değinen Özgürgün, iyi bir devre arası ile birlikte ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti. Transfer ve kamp için başkan ile görüşmelere başladığını da aktaran Mehmet Ali Özgürgün ilerleyen süreçte konu ile ilgili daha net konuşabileceğini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473