banner564

Dostlar hasret giderdi

Emekli Polisler Derneği’nde geleneksel yılsonu kutlaması heyecan ve coşkuyla geçti

 Dostlar hasret giderdi
banner598

Emekli Polisler Derneği’nde geleneksel yılsonu kutlaması heyecan ve coşkuyla geçti.

Kıbrıs Türk Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun, Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, PGM 1.yardımcısı Barbaros Savaşcı’nın da konuk olduğu davullu zurnalı kutlama ada genelinde polis teşkilatına yıllarını verenleri bir araya getirdi.

EPD Lefkoşa Merkezi’nde yer alan törende konuşan Dernek Başkanı Nurettin Çırakoğlu, geleneksel yılsonu birlikteliğine katılmaları nedeniyle KTGKK Tümgeneral Erhan Uzun ve PGM Genel Müdürü ve Üst Kademe yöneticilerine teşekkür etti.  Polis Teşkilatı’nın üstün özveri anlayışı ile halkın huzur ve güveni için çalıştığına işaret eden Çırakoğlu, yeni yılda hükümetten teşkilatın had safhaya çıkan personel eksikliği, araç gereç ve bina yetersizliklerine çözüm, siyasilerden de polisi yıpratıcı söylem ve eylemlerden kaçınılmasını beklediklerini vurguladı.

Lefkoşa Milletvekilleri Ersin Tatar ve Zorlu Töre’nin de katıldığı etkinlikte 1951 ve 52 doğumlu emekli polislere anı plaketi takdim edilirken, GKK Erhan Uzun 93 yaşındaki polis emeklisi Şefik Yerli ile tanışarak birlikte anı fotoğrafı çektirip sağlıklı uzun ömür diledi. Yılsonu etkinliği kokteyl parti ile tamamlandı. 


Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474