banner564

Sarı-laciverlilerde durmak yok 

Fenerbahçe Damien Comolli ile sportif direktör olarak 3 yıllık anlaşma imzalandığını açıkladı

Sarı-laciverlilerde durmak yok 
banner598

 Fenerbahçe'de Damien Comolli dönemi resmen başladı. Sarı-lacivertliler yeni sportif direktörüyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Damien Comolli ile sportif direktör olarak 3 yıllık anlaşma imzalandığını açıkladı.
Fenerbahçe, daha önce St. Etienne FK, Monaco FK, Arsenal FK, Tottenham FK, Liverpool FK gibi kulüplerde çeşitli kademelerde görev yapmış olan futbol adamı Damien Comolli ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Damien Comolli, Fenerbahçe Sportif Direktörü olarak önümüzdeki 3 yıl boyunca futbol şubesindeki tüm futbol operasyonlarını yönetecek. Comolli aynı zamanda futbolcu izleme, işe alım, altyapı gelişimi ve yönetim kuruluna tavsiye gibi konulardan da sorumlu olacak.
Öte yandan Damien Comolli için 12 Haziran Salı günü saat 14.00’te Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde imza töreni düzenlenecek.

Ali Koç: "İlk adımlarımızı atmaya başladık"
Damien Comolli ile uzun süredir irtibatta olduklarını belirten Başkan Ali Koç, "Kendisi, Avrupa'nın çok önemli kulüplerinde görev almış, değerli bir futbol adamı. Uzun vadeli planlamalarımız çerçevesinde, hayal ettiğimiz Fenerbahçe futbol takımı için bir yola çıktık ve ilk adımlarımızı atmaya başladık. Damien Comolli'ye Fenerbahçe'de başarı, mutluluk ve şampiyonluk dolu yıllar diliyorum" şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474