banner564

Görüş alışverişi yapıldı

Sanayi Odası, Ankara’da temaslarda bulundu

Görüş alışverişi yapıldı
banner598

 Candan Avunduk ve beraberindeki heyet Ankara’da, KKTC’de büyük yatırımlara uygun sanayi bölgesi kurulması konusunda çalışmalar olduğuna işaret ederek

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSÖ) Başkanı Candan Avunduk ve beraberindeki heyet, Ankara’ya günübirlik bir ziyaret gerçekleştirdi.

KTSO tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette, Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşmeler gerçekleştirildi.
KTSO Başkanı Avunduk ziyarette yaptığı konuşmada, KKTC’de büyük yatırımlara uygun sanayi bölgesi kurulması konusunda çalışmalar olduğuna işaret ederek, bu bölgelerin oluşumu ve yönetimi konusunda oldukça tecrübeli olan ASO’dan teknik destek talep etti.
KTSO heyeti, Ankara Ticaret Odası’nda ise, yönetime yeniden seçilen Başkan Gürsel Baran ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Öte yandan Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Candan Avunduk, Sanayi Odası Yasası değişikliğinin hayata geçmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.
Değişiklik çalışmalarının 2013 yılında başladığını ancak 5 yıldır bir türlü hayata geçirilemediğini anlatan Avunduk, siyasi istikrarsızlıklar, erken genel seçimler ve hükümet değişikliklerinin ülke sosyal ve ekonomik hayatının sürdürülebilir gelişmesine ciddi olumsuz etki yaptığını anlattı.
Avunduk basın bildirisi yayınlayarak Sanayi Odası Yasası değişikliğinin yürürlüğe girmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474