banner564

Şartlı onay

Çetinkaya kulübü önceki akşam yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında alınan kararları basın bildirisi ile duyurdu

Şartlı onay
banner598
Çetinkaya Kulübü önceki akşam yapılan olağanüstü genel kurul ile ilgili basın bildirisi yayınladı. 
Açıklamada Cyprus Rally ile ilgili olarak kulübün vereceği izne bağlı olarak organizasyonun yapılacağı belirtilirken üyelerin de görüşlerinin alındığı kaydedildi. 
Toplantıda konunun uzun uzun tartışıldığı ve ülke tanıtımına büyük katkı sağlayacak rallinin saha içerisinden geçmesine izin verilmesi yönünde karar alındığı açıklandı. 
Açıklamada “Bilindiği üzere geçen yıl yapılan ralli de yine tesislerimiz kullanılmış olduğundan, kulübümüze ait Antrenman sahamız kullanılamaz hale geldiği malumunuzdur. Bu sebeple geçtiğimiz sezonda Futbol takımımız antrenman sahası bulmakta zorlanmakla birlikte, gösterilen anrenman sahalarınada 1 saatlik süre içerisinde antrenmanı tamamlamak zorunda kalmıştık. Takımla ilgili sonuç ortada. Geçen yıl düzenlenen ralli sonrası kulübümüzün tesislerinin kullanılması sonucu kulübümüz tesisleri içerisine yapılan reklamlardan tek bir kuruş dahi gelir elde edememiştir. Halbuki reklamlardan özel firmalar rant sağlamıştır. Sahamızın ise yine kullanılabilir hale gelmesi için açılmış olan ihale ise daha yeni sonuçlanmış ve bugün yapılmaya başlansa Eylül ayında hazır duruma gelebilir. Fakat Eylül ayında yapılacak olan ralli ile durum yine aynı olacak. Bu sebeble bu yıl düzenlenecek olan Ralli için Genel Kurulumuz kararı ile kulübümüzün tahsisinde bulunan yerlere uygulanacak olan tüm reklamlar kulübümüz tarafından Münferiden ve veya İhale yolu ile tüm gelirinin kulübe kalması kararlaştırılmıştır. Ayrıca bu Konu ile ilgili de bir komite oluşturulmuştur. Oluşturulan Komitede Ali Kösezade, Erdener Uysal, Mehmet Tatar yer almıştır” denildi. 

Tesisleşme komitesi kuruldu
Sahanın fiilen uğrayacağı zararlar sonucu geçen yılki gibi gecikmeye uğramaması için ayrıca tesisleşme komitesi kuruldu. Cemal Bulutoğulları, Hasan Macila ve Meriç Erülkü’den oluşan komite yakın süreçte sezonu açacak takımın etkilenmemesi için çalışmalar yapacak.

Başkanlık seçimi 22 Temmuz
Başkanlık Seçimi ile ilgili Genel Kurul Toplantısının 22 Temmuz tarihinde yapılacağı belirtilen açıklamada bu tarihe kadar komitelerin yaptığı çalışmaların da değerlendirileceği ve ilgi konularla alakalı yapılacak veya alınacak tedbirlerin hem üyelerle hem de basınla paylaşılacağı açıklandı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474