banner564

Şehitler anısına yarıştılar

Karşıyaka Merkez İlkokulu Okul –Aile Birliğinin düzenlediği Karşıyaka Satranç Turnuvası’nın 6. Tur karşılaşmaları öncesinde yapılan tören ile Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi’nde Karşıyakalı Şehitler anıldı.

Şehitler anısına yarıştılar
banner598
Haftanın takımı ESTA Şirketler Grubu Satranç Takımı     
ESTA Şirketler Grubu Satranç Takımı güçlü rakibi Simena Otel Satranç Takımı’nı beş puan gibi önemli bir farkla yenerek hem haftanın takımı oldu hem de lider oldu. Turnuvada sona yaklaşırken şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti. Manolya Otel Satranç Takımı, Silyon İnşaat Satranç Takımı, Öztunç Reklamcılık  Satranç Takımı haftayı galibiyetle kapatan başarılı takımlar oldular. Şampiyonada iddialarını artırarak ileriye doğru yol aldılar. 
Manolya Otel Satranç Takımı karşısında zorlu bir mücadeleden sonra bir puan geriye düşen Poolland Ltd. Satranç Takımı liderlikten üçüncü sıraya geriledi. Çok istikrarlı ve başarılı olan Mary Whitton Vakfı Satranç Takımı ile Güzelyalı Satranç Takımı berabere kalarak mücadelelerini sürdürdüler. Karşıyaka Kültür Sanat Derneği Satranç Takımı, Simena Otel Satranç Takımı ve Kaynarca İnşaat Satranç Takımı turnuvadaki konumlarını daha yukarıya çekmeye çalışan takımlar oldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474