banner564

Benzer suçları araştırılıyor

Özgür Çağ isimli genç, oto yıkamacıdan boks torbası, komşusunun evinden 16 bin TL çaldığı iddiasıyla mahkemeye çıkarılarak tutuklandı

Benzer suçları  araştırılıyor
banner598
Çiğdem AYDIN
Özgür Çağ isimli genç, Güzelyurt’ta faaliyet gösteren “Arif’s Oto Yıkama” isimli işyerinin avlusundan boks torbası çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Çağ’ın, boks torbasının yanı sıra komşusunun evinden 16 bin TL çaldığı da ileri sürüldü.
Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Güzelyurt Polis Müdürlüğünde görevli polis memuru Kemal Atikoğlu olayla ilgili bulguları aktardı.  
Atikoğlu, zanlı Özgür Çağ 'ın 27-28 Temmuz tarihleri, 18.30-07.00 saatleri arasında Güzelyurt’ta faaliyet gösteren “Arif’s Oto Yıkama” isimli işyerinin avlusundan demir üzerinde zincirlerle asılı bulunan 500 TL değerinde boks torbasını çaldığını söyledi. 
Polis, zanlının tespit edilerek tutuklandığını ve evinde yapılan aramada boks torbasının bulunarak emare yapıldığını belirtti. 

ODTÜ yurtlarında da hırsızlık yapmış olabilir
Polis, mesele ile ilgili olarak yapılan ileri soruşturmada zanlının evinin bitişiğinde bulunan bir evden ise16 Bin TL nakit para çalındığını, ayrıca çalıştığı ODTÜ yurtlarında da meçhul hırsızlık olayları olduğunu ve bu olaylarla da zanlının bağlantısı olabileceğini belirterek soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Seren Bensen, zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473