banner564

Seriyi sürdürmek istiyoruz

Türk Ocağı deplasmanı öncesi galibiyet serisi 3 olan Yenicami, Ocak deplasmanından galibiyet hedefliyor

Seriyi sürdürmek istiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geride kalan 4 hafta sonunda 9 puanla ligin ikinci sırasında bulunan Yenicami, Türk Ocağı maçına hazırlanıyor. Yenicami çalıştırıcısı Emre Perçinci Türk Ocağı deplasmanı öncesi verdiği demeçte, Türk Ocağı’nın bulunduğu konum nedeniyle bir takım sıkıntı yaşadığını ancak her şeye rağmen çok iyi ve diri bir takım olduklarını belirtti.

Devam etmeliyiz
Sezona iyi bir başlangıç yapmamış olmalarına rağmen şu an için iyi bir konumda olduklarını belirten Emre Perçinci, üzerine koyarak yola kayıpsız devam etmek istediklerini vurguladı. Genç ağırlıklı kadroları ile iyi mücadele ettiklerini belirten Perçinci, bu kadro ile derbiyi kazanmanın ise son derece önemli olduğunu vurguladı. Hafta arası Hasan Topaloğlu’nun görevi bırakması sonrası maçın tatlı bir havada olacağını belirten Perçinci, sıkıntı yaşamama adına işi sıkı tutacaklarına dikkat çekti. Türk Ocağı’nın kalan hafatalar adına şansız bir süreç yaşadığını belirten Emre Perçinci, lige dönmesi halinde ise Türk Ocağı’nın çok iyi bir takım olduğunu vurguladı.

Deplasman kaybı olmamalı
Yakaladıkları iyi çıkış sonrası bu çıkışın daha üst seviyeye gelmesi adına çalıştıklarını belirten Emre Perçinci, özellikle deplasman maçlarında alınacak galibiyetlerin genç oyunculardan kurulu kadrolarına özgüven anlamında oldukça iyi geleceğini vurguladı. Türk Ocağı maçına da bu gözle baktıklarını vurgulayan Emre Perçinci kazanma adına her şeyi Türk Ocağı deplasmanında yapacaklarını vurguladı. Türk Ocağı deplasmanı öncesi takımda Adil’in sakatlığının bulunduğunu, bu oyuncunun ise son durumun maç günü netlik kazanacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473