banner564

Sertifikalar verildi

IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim Semineri tamamlandı

Sertifikalar verildi
banner598
KKTC Atletizm Federasyonu ile Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Çocuk Atletizmi (Kids Athletics) Antrenör Eğitim Semineri tamamlandı. Seminer sonunda düzenlenen tören ile kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

Uygulamalı eğitim
İki gün süren seminerin son gününde uygulamalı eğitim yaptırıldı. Hava koşulları nedeni ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) RA-25 Spor Salonu’nda gerçekleşen eğitimde ilk olarak “Çocuk Atletizmi Yarışma Hazırlığı” konusunda kursiyerlere çocuklara oyun ile yapılan yarışmalar istasyonlar halinde anlatıldı. Bu bölümde aldıkları eğitim sonrası kursiyerler 7-12 yaş grubu çocuklara IAAF Çocuk Atletizmi uygulamalarını yaptırdı.  

Sertifikalar dağıtıldı
Uygulama çalışmalarını tamamlayan kursiyerlere sertifikaları YDÜ İletişim Fakültesi Turuncu Salon’da düzenlenen ödül töreni ile Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Çocuk Atletizmi Türkiye Koordinatörü eski milli atlet Necdet Ayaz, Dr. Ahmet Pekel ve KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Ersin Doğaç tarafından takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474