banner564

Siber Savaşkan’ı tebrik etti

Meclis Başkanı yüksek atlama dalında KKTC rekoru kırıp, Türkiye şampiyonu olan Buse Savaşkan ve antrenörü Çilem Esenyel’i ağırladı

Siber Savaşkan’ı tebrik etti
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Türkiye’deki atletizm şampiyonasında yüksek atlama dalında KKTC rekoru kırıp, Türkiye şampiyonu olan Buse Savaşkan ve antrenörü Çilem Esenyel’i kabul etti.

Hedef koymak başarıya giden yoldur
Kabulde konuşan Sibel Siber, başarıya giden yolun öncelikle hedef koymak, onu hayal etmek ve çok çalışmaktan geçtiğini belirterek, ülkede birçok başarılı sporcu bulunduğunu kaydetti.
Siber, sporculara imkan verilmesi ve spor dallarına hassasiyet gösterilmesiyle birçok cevherin ortaya çıkacağını söyledi.
Buse Savaşkan ve antrenörünü başarısından dolayı kutlayan Siber, daha bir çok başarıya daha imza atması dileğinde bulundu.

Başarılı olmaktan dolayı mutluyum
Buse Savaşkan da konuşmasında, Meclis Başkanı Siber’in kendilerini kabul etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke sporcusu olarak yurt dışında yapılan yarışmalarda ülkesini temsil etmekten ve başarılı sonuçlar almaktan onur duyduğunu söyledi. Savaşkan, hedefinin, olimpiyatlarda yarışarak, başarılı sonuçlar almak olduğunu belirtti.
Antrenör Çilem Esenyel de, Savaşkan’ın, yıldızlar kategorisinde yarışmasına rağmen dereceleri ile gençler kategorisinde kayda değer sonuçlar aldığını söyledi. Esenyel, Buse Savaşkan’ın bundan sonraki hedefinin Avrupa yıldızlar ile Avrupa gençler müsabakalarına katılmak olduğunu söyleyerek, devlet desteğinin önemine vurgu yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474