banner564

Şifre sabır

Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak sarı kırmızılılar maça Haziran

Şifre sabır
banner598
Galatasaray'da Torku Konyaspor maçının kadrosu belirlenmeye başladı. Orta alanda Selçuk ve Melo'yu birlikte kullanacak Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz'ı yine forvet arkasında değerlendirecek.
Şampiyonlar Ligi'nde tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray, lige döndü.
Süper Lig'de yarın Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak sarı kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maçın şifresini sabır olarak belirledi.
Hamzaoğlu, Türk Telekom Arena'daki maçların aksine oyuncularından daha kontrollü oynamalarını istiyor.
Konyaspor karşısında, Arsenal maçında dinlendirilen Chedjou ilk 11'de görev yapacak. Yabancı kuralından dolayı Telles'in yedek kalması, sol bekte Tarık Çamdal veya Hakan Balta'nın forma giymesi bekleniyor. Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya da şans bulması beklenen isimler. Kaleyi ise Arsenal maçında oynamayan Muslera koruyacak.
Akhisar Belediyespor maçında Melo, Arsenal maçında ise Selçuk cezaları sebebiyle forma giyememişlerdi. Torku Konyaspor karşısında Galatasaray'da iki oyuncu orta sahada yan yana görev yapacak.
Kanatlarda Bruma ve Sneijder'in görev yapması bekleniyor. Hamza Hamzaoğlu, şans vermeyi sürdürmeyi düşündüğü Bruma'dan defansa da katkı yapmasını istiyor.
Deplasmanda Burak Yılmaz'ın defans arkasına yapacağı koşularla yaratacağı boşlukları Umut Bulut dolduracak. Son haftalarda forvet arkasında oynayan Burak'ın zaman zaman Umut ile yer değiştirmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474