banner564

Solkanat: Puansız dönmeyeceğiz

Zirve yarışında Türk Ocağı deplasmanından umutlu olan Binatlı’da moraller yerinde

Solkanat: Puansız dönmeyeceğiz
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU                          
K.Pet Birinci Lig’de ligin tamamlanmasına 3 hafta kala zirve mücadelesi kıyasıya devam ediyor. İkinci sıradaki Binatlı hafta sonu lider Türk Ocağı’na konuk olacak. Mütevazi kadrosuyla iyi mücadele eden ve  Türk Ocağı’nı 4 puan geriden takip eden Binatlı bu zorlu deplasmandan puansız dönmek istemiyor.                                                        
“Şu anda lider durumda olan ve henüz mağlup olmayan Türk Ocağı gerçekten çok güçlü ve adeta lejyonerlerden kurulu bir takım” diyen Binatlı teknik direktörü Mehmet Solkanat 
Kendilerinin de küçümsenmeyecek kadar güçlü olduklarını söyledi. 

Sakatlar düzelirse puan alacağız
Sakatların istedikleri seviyeye gelmesi durumunda zorlu deplasmandan puansız dönmeyeceklerine inandıklarını belirten Solkanat “Bunun için de var gücümüzle mücadele edeceğiz. Çünkü kazanırsak neler kazanacağımızı, kaybedersek de neler kaybedeceğimizin farkındayız” dedi. 

“Sakatlardan yana sıkıntılıyız.”              Solkanat  sezon başından itibaren düzenli ve istedikleri gibi antrenman yapamamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirterek “Birçok futbolcumuzun sakatlıklarını tam olarak atlatmamaları, asker futbolcuların yeterli antrenman yapamaması, bazı futbolcularımızın da çalışma şartları nedeniyle antrenmanlarda yeterince yer alamamaları bizlere hep sıkıntı veriyor.” Sakatlarımızın düzelir ve sahaya istediğimiz kadroyu çıkarırsak istediğimizi alabiliriz” dedi.

“Centilmence geçsin, hak eden kazansın.”               Ligin zirvesini yakından ilgilendiren bu karşılaşmanın centilmence geçmesi ve hak edenin kazanmasını istediklerini söyleyen Mehmet Solkanat  hakemlere de büyük görev düştüğünü söyledi. Solkanat “Onlara güvenimiz tamdır. Bizim tek isteğimiz, hakemlerimizin etki altında kalmadan ve sadece gördüklerini çalmalarıdır.  Çünkü çalabilecekleri yanlış bir düdük bile birçok şeyin bir anda bitmesine neden olabilir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474