banner564

Son 2 maç

Süper Lig’de son 2 haftaya girilirken, şampiyonun da kim olacağı merakla bekleniyor.

Son 2 maç
banner598
Son 180 dakikada GAÜ Çetinkaya ile Binatlı aynı puanda girerken, bu 2 ekibi ise 2 puan geride Mağusa Türk Gücü takip ediyor.

Kritik maçlar
Ligin sonuna gelinirken, heyecan da tüm hızıyla artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Türk Ocağı deplasmanında kaybederek şampiyonluk şansını zora sokan Gençler Birliği ligin 25.haftasında lider GAÜ Çetinkaya’ya konuk olacak. İkinci sıradaki Binatlı, kendi sahasında Küçük Kaymaklı’yı ağırlarken, 3.sırada takibini 2 puan geride sürdüren Türk Gücü ise geçtiğimiz hafta küme düşen Bostancı Bağcıl’ı ağırlayacak.

Kim nasıl şampiyon olur?
Eğer kalan 2 haftada lider GAÜ Çetinkaya iki karşılaşmasını da kazanırsa şampiyon olur. İkinci sıradaki ve aynı puandaki Binatlı, iki maçını da kazanıp GAÜ Çetinkaya’nın puan kaybetmesini bekleyecek. Üçüncü sıradaki ve 2 puan gerideki Mağusa Türk Gücü ise kalan maçlarını kazanıp hem GAÜ Çetinkaya’nın hem de Binatlı’nın puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer lig bitiminde 3 takım da aynı puanda ligi tamamlarsa GAÜ Çetinkaya en çok puanı toplamasından dolayı şampiyon olacak. 


Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473