banner564

Son ödüller sahiplerini buldu

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri sahiplerine verildi

Son ödüller sahiplerini buldu
banner598
Diyalog Gazetesi ve İpekay LTD. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödüllerinin sonuncusu dün düzenlenen törenle haftanın başarılılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 26. haftada Süper lig maçları içerisinde haftanın futbolcusu olarak seçilen Çetinkaya futbolcusu Doğukan Demirman, haftanın antrenörü seçilen Serdarlı Teknik Direktörü Halil Çimendağ ve haftanın hakemi seçilen Savaş Tilki ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Çimendağ ödülünü Ünalmış’tan aldı
Serdarlı’nın Lefke karşısında play-out mücadelelerine avantajlı başlamak adına mutlaka galip gelmesi gerekiyordu. Serdarlı teknik patronu Halil Çimendağ, yaptığı değişikliklerle son dakikada da olsa galibiyeti almayı bildi ve play-out mücadelesine takımını lider başlatmayı başardı. Haftanın antrenörü seçilen Çimendağ ödülünü Diyalog Gazetesi spor muhabiri Beyzade Ünalmış’ın elinden aldı.


Tilki’ye ödülünü Özler verdi
Hakemlik kariyerindeki son lig maçına çıkan Savaş Tilki, haftanın kritik mücadelesinde başarılı bir yönetim ortaya koyarak güzel bir veda gerçekleştirdi. Gösterdiği performansla başarısını üst seviyede tutmayı başaran Savaş Tilki’ye ödülünü İpekay LTD. direktörü Mehmet Özler tarafından verildi.

Doğukan ödülünü Erdinç’ten aldı
Çetinkaya’nın B. Bağcıl ile karşı karşıya geldiği zorlu mücadelede, Doğukan karşılaşmanın son anlarında kaydettiği iki golle takımının galibiyetini perçinledi ve alınan üç puanda önemli bir rol oynadı. Haftanın futbolcusu seçilen Doğukan’a ödülünü İpekay LTD. Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 07:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474