banner564

Spora dev destek

Merit Hoteller Grubu Alsancak Yeşilova ile sponsorluk sözleşmesi imzalıyor

Spora dev destek
banner598
Ülkede büyük yatırımları bulunan Merit Hoteller Grubu, Alsancak Yeşilova Kulübüne sponsor oluyor. Yapılacak sponsorluk anlaşmasıyla kulübün ligdeki ismi de Merit Alsancak Yeşilova olacak.

Alt yapıya yatırımın meyveleri
Başkan Redif Nurel, geçen sezon elde edilen başarının, Erhan Konuksal ve Cenk Şekeroğlu’nun sorumluluğundaki alt yapıya verilen önemin geri dönüşü olduğuna dikkat çekti. Nurel, “Teknik heyet ve futbolcularımızın özverili çalışmaları, Alsancak-Yeşilova’nın bugünlere gelişindeki en önemli unsurlardır. Alt yapı, tesis ve camia olarak bu tip ortamlara hazırız ve buna layık bir kulübüz. Bu nedenle hedefimiz, yeni sezon sonu itibariyle Süper Lig’e yükselmektir” ifadelerini kullandı.

Merit Alsancak-Yeşilova
“Merit Hoteller Grubu ile yapacağımız sponsorluk sözleşmesi Süper Lig’de devamlı zirve mücadelesi yapacak bir takım yaratmak ve diğer spor dallarında da, bölgemiz çocukları ve gençlerine faaliyet alanı yaratmak öncelikli hedeflerimiz olacaktır” diyerek sözlerini sürdüren başkan Redif Nurel, “Bu nedenle kulübümüzün, Merit Alsancak-Yeşilova adı altında sportif müsabakalara katılmasıyla ilgili Merit Hoteller Grubu Yönetimi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Böylesine büyük bir holdingle sözleşme imzalamak, Merit Alsancak-Yeşilova kulübünü, adamızın en güçlü kulüplerinden birisi konumuna yükseltecektir” dedi.  


Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474