banner564

Fırtınalar estirdi

Merit Crystal Cove Hotel’de bin kişinin üzerinde hayranının karşısına çıkan Ebru Gündeş muhteşem bir konsere imza attı

Fırtınalar estirdi
banner598

Saim YILMAZ

Ebru Gündeş, Merit Crystal Cove Hotel’de bin kişinin üzerinde hayranına konser vererek bir rekora daha imza attı. Ebru Gündeş'i izlemeye gelen hayranlarına keyifli bir gece yaşatmak isteyen Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan ve ekibi, saatler öncesinden hazırlıklarını tamamlayarak konuklarını kapıda karşıladı. 
Ebru Gündeş, sahnesini derin göğüs dekolteli tek parça kırmızı süet bir elbise ile son zamanlarda fırtınalar estirdiği "Araftayım" şarkısı ile açtı. 
Konuklara "Merit Crystal Cove Hotel'in düzenlemiş olduğu bu özel konsere hoş geldiniz, sefalar getirdiniz... Bu gece Ebru Gündeş şarkıları var, arabesk var, sanat müziği okuyacağız, hareketli şarkılarımız olacak, hem söyleyip hem oynayacağız daha ne olsun..." diyerek eğlenceli bir geceye imza atacağının sinyallerini verdi. Sevilen şarkıları, Sen Allah'ın Bir Lütfusun, Fırtınalar, Tanrı Misafir, Demir Attım Yalnızlığa gibi şarkılarını ardı ardına sıraladı. 
Sanatçının sahnesini izlemeye gelenler arasında, Türkiyeli misafirlerin yanı sıra Kıbrıslı hayranları da vardı.

Enerjisi salona da yansıdı…
Ebru Gündeş'in hareketli şarkılarında göstermiş olduğu muhteşem performansın enerjisi salona da yansıdı. Ünlü sanatçı, şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. Şarkıların ritmine kendini kaptıran hayranları, bir an olsun yerlerine oturmadılar. Gündeş'in sahnesine zaman zaman dansçıları da eşlik etti. Ebru Gündeş, Merit Crystal Cove Hotel'deki konserinde yaklaşık 60 kişilik bir ekiple sahne aldı. Sanatçı, "Beyaz" şarkısında hayranlarıyla düet yaptı. 


Büyük ustalar Kayahan ve Adnan Şenses'e saygı...
"Türkiye'nin bazı değerleri var, yeri dolmayacak. Tabii ki yeniler de var ama o değerlerin şarkılarını duyunca eskiye gidiyoruz, anılara ve hatıralara gidiyoruz, hepimiz kendimizden geçiyoruz. Onlardan bir tanesi de büyük usta Kayahan. Ben albümümde iki şarkısını okumuş, ender sanatçılardan biriyim. Şimdi albümde yer alan o şarkıyla devam etmek istiyorum" diyerek büyük usta Kayahan'ın "Sabahlar Uzak" şarkısıyla programına devam etti. Ebru Gündeş'in çıplak sesi, salonu sessizliğe boğdu ve tam anlamıyla Merit Crystal Cove Hotel'de romantizm rüzgarları esti. Ardından Adnan Şenses'i de yad etmeden geçmeyen sanatçı, rahmetli Adnan Şenses'ten "Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş" şarkısıyla hayranlarını efkarlandırdı. Yaşayan efsane diye bahsettiği Orhan Gencebay'dan da "Bir Teselli Ver" ve "Benim Dünyam" şarkılarını hayranlarıyla birlikte büyük bir keyifle söyledi.
Sanatçı, sahnesine keyifli, hareketli şarkılarla devam ederken hem oynadı hem de oynattı. "Sağlık, para, aşk ve mutluluk sizlerin olsun ..." dilekleriyle ve "Aldırma Deli Gönlüm" şarkısı ile geceyi noktaladı.


Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473