banner564

Süper Lig için yola çıkıyoruz

Yeni bir oluşum içinde olan Kaya Mehmetçik takımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Süper Lig için yola çıkıyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezonda on altı takımla futbolseverlere görsel şov sunacak olan Birinci Lig’de takımların çalışmaları aralıksız devam ediyor. Doğunun Birinci Lig adına en son noktası Kaya Mehmetçik takımı yeni sezon öncesi hedefini Birinci Lig olarak belirlerken, Teknik Direktör Mehmet Kemancıoğlu, sezon öncesi ve yeni sezona dair düşüncelerini Diyalog Spor Servisine aktardı. Hedeflerinin yeni sezon öncesi kesinlikle Süper Lig olduğunu aktaran Kemancıoğlu, oluşturdukları kadro ile ligde iddialı ve zorlu takım olacaklarını ifade etti.

Yeni bir oluşumun içindeyiz
Kaya Artemis Grubu ile yapılan anlaşma sonrası yeni bir oluşumun içine girdiklerini aktaran Mehmet Kemancıoğlu, Kaya Mehmetçik olarak başarıya odaklı bir sezon hedeflediklerini söyledi. Takımın yeni sezon öncesi neredeyse sil baştan yaratıldığını aktaran Kaya Mehmetçik Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, hedeflerinin zor deplasman yanında Süper Lig olduğunun altını çizdi. Takıma yapılan takviyeler sonrası keyifli ve iyi bir sezon açılışı yaptıklarını da hatırlatan Kemancıoğlu, sürecin ligin başlamasına kısa bir süre kala devam ettiğini hem yönetimsel hem de takım olarak yeni sezonu sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. Kaya Artemisle yapılan anlaşma sonrası güçlerine güç kattıklarının altını çizen Kemancıoğlu, bu gücün karşılığını ise bu sezon sergileyecekleri performansla göstermek zorunda olduklarını söyledi.

Daha zor olacak
Birinci Lig’in uzun yıllardır zor ve çekişmeli geçtiğini hatırlatan Kaya Mehmetçik Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, bu sezon ligin 16 takımla daha zor geçeceğine yer verdi. Doğru zamanda doğru işler yapmakla birlikte en az hata yapan takımın rakiplerine göre bir adım önde olduğunu hatırlatan Kemancıoğlu, Kaya Mehmetçik olarak doğru zamanda doğru işleri yapan takım olmak istediklerini belirtti. Birinci ligde mücadele edecek olan takımların hemen hemen güç dengelerinin eşit olduğunu ifade eden Kemancıoğlu, uzun maratonda en az hata ile yola devam etmek istediklerinin altını çizdi. Mehmetçik halkında da yeni oluşum sonrası ciddi sabırsızlık ve heyecan olduğunu söyleyen Kemancıoğlu, özellikle taraftarı içeride ve dışarıda on ikinci güç olarak görmek istediklerini belirtti.

Hedefimiz bellidir
Sezon öncesi yapılan yeni oluşumla birlikte hedeflerini süper lig olarak belirlediklerini aktaran Kaya Mehmetçik Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, bu nedenle kolları erken sıvayarak kadro oluşumu için yola çıktıklarını söyledi. İyi bir kadro oluşturduklarına inandığını da ifade eden Kemancıoğlu, Kaya Mehmetçik olarak 2017-2018 sezonunda süper lige çıkmak için mücadele edeceklerini aktardı. Bu bağlamda çalışmaların istenilen ortamda ve iyi bir katılımla devam ettiğini söyleyen Kemancıoğlu, ligin başlamasına kısa bir süre kala son dokunuşları yapıp lige iyi bir giriş yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473