banner564

Tarihi galibiyet

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, son şampiyon Brezilya'yı 3-2'lik skorla devirdi

Tarihi galibiyet
banner598
Japonya'nın başkenti Tokyo'nun ev sahipliğinde FIVB Dünya Grand Prix finallerinde heyecan başladı.
Tarihinde ikinci kez Dünya Grand Prix Finalleri'ne gitme hakkı kazanan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı turnuvaya galibiyetle başladı. Milliler, dünyanın 1 numarası, son şampiyon Brezilya'yı 3-2'lik skorla devirdi.
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, organizasyonun ilk gününde Brezilya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı temsilcimiz 3-2 kazandı. Turnuvanın favorisi konumunda bulunan Brezilya'nın 18 maçlık galibiyet serisi sona ererken, Milliler tarihinde 4 kez kaybettiği Sambacılar'ı ilk kez mağlup etme başarısı gösterdi. 
A Milli Bayan Voleybol Takımı, finallerdeki ikinci maçında bugün  TSİ 13.05'te evsahibi Japonya ile karşılaşacak. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 08:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Şimdi aşılara bakalim:aşılama siyasi bir olgu haline geldi mi gelmedi mi ab ve abd cin ve rus aşılarını neden kabul etmiyor ab ve abd kökenli aşıların piyasaya hakim olması için olabilir mi cin aşısı diye kötüleerken bu ülkeler kendileri dışında nereye asi gönderiyorlardı ruanda burundi katliamlarında ibya suriye misir sisi darbelerinde iragi afganistani isgal
etmek icin cevrilen tezgahlarda israile sonsuz destek verilirken başka ülkelere açık veya gizli ambargoların uygulanmasında sovyetler birliğine karşı zamanında pakistan işbirliğiyle radikal dincilerin desteklenmesinde vs vs bu demokrasi şampiyonu ab abd nin rolü neydi bir türlü kafaniza girmeyen şey şudur bu ülkelerde demokrasi insan hakları vs vs sadece kendi öz vatandaşları ve ülkeleri için vardır dünyanın geri kalanı yansa yıkılsa iç savaşlarla tarumar olsa dahi umurlarında değildir ve de sadece çıkarları onemlidir

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 yıl Önce

Uluslararası Tanınmamış olan ve Uluslararası Hukuk kolunun ulaşamadığı KKTC deki usulsüzlük ve yolsuzluklara Dur diyebilecek birileri var mı acaba !!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473