banner564

Tatlısu zirveye yürüyor 2-3

Maraş kendi evinde mağlup oldu ve puan farkı ikiye düştü

 Tatlısu zirveye yürüyor 2-3
banner598
YER: Maraş Stadı
 MARAŞ: Mert, Hasan(’66 Serhan), Hakan, Süleyman, Mehmet Fuat, Çağlar, Ramazan, Gökhan Yazlık(’62 Gökhan Demir), Şevki(’70), Mehmet Tozkoparan, Mustafa
 TATLISU: Yunus, Hasan, Gökhan, Fırtına, Salih, Ahmet(’65 İbrahim), Aytun, Çağlar, Ali, Yulian(’46 Bayram), Adem(’81 Süleyman)
 GOLLER: Çağlar Özertural (’21), Mustafa Köleli (’29)-Maraş, Ali Nazlıoğlu (’11), Gökhan Konyalıoğlu(’26), Fırtına Özdil (’86)-Tatlısu

K-Pet 2. Lig’in 17. haftasında Maraş ve Tatlısu zirveyi çok yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldiler. Toplam 5 gole sahne olan karşılaşmayı konuk ekip Tatlısu Ali, Gökhan ve Fırtına’nın bitime 4 dakika kala attığı golle 2-3 kazandılar ve lider Maraş’la olan puan farkını 5’den 2’ye düşürdüler.
2. Lig'de Maraş'ın sentetik stadı şampiyonluk ve 1. Lig yolunda çok önemli bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Lider ve haftaya en yakın rakibi Tatlısu'nun 5 puan önünde giren Maraş, en yakın takipçisi Tatlısu'yu ağırladı. Konuk ekip 11. dakikada Ali'nin ayağından bulduğu golle öne geçip maça müthiş başlarken bu golden 10 dakika sonra baskı kuran ev sahibi Çağlar'la eşitliği sağladı. Ancak ev sahibi bu gole fazla sevinemeden 5 dakika sonra kalesinde 2. golü gördü, Tatlısu'nun başarılı orta saha oyuncusu Gökhan Konyalığlu skoru takımı lehine 1-2 yaptı. Müthiş bir 26 dakikanın ardından goller yine durmadı. Bu kez Maraş'dan Mustafa Köleli kazanılan penaltı atışını gole çevirdi ve skoru 2-2 yaptı. İlk yarı böyle biterken 2. yarıda da karşılıklı ataklar sonuç vermedi, fakat bitime 4 dakika kala Tatlısu'nun yıldız oyuncusu Fırtına ortaya çıktı ve kafa golüyle skoru 2-3 yaparak takımının bu zorlu deplasmanda 3 puanla dönmesini sağladı. Bu sonuçla iki takım arasındaki puan farkı 2'ye düştü.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473