banner564

Tatlısu’dan boy gösterisi

Yeni sezona dün 26 kişilik kadro ile merhaba diyen ikinci lig temsilcisi Tatlısu’da, yeni sezonda hedef şampiyonluk

Tatlısu’dan boy gösterisi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet İkinci Lig temsilcisi Tatlısu yeni sezonun açılışını dün Beylerbeyi Dr. Ali Özsoy Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hüseyin Çağer nezaretinde gerçekleştirilen sezon açılışı öncesi stat girişinde kurban kesimi yapıldı. Saat 17.30’da gerçekleştirilen sezonun ilk idmanı ise 45 dakika sürdü.

Hedef şampiyonluk
Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer yaptığı açıklamada geçen sezon yaşanan sıkıntıların bu sezon yaşanmayacağını, hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu belirtti. 26 kişilik oyuncu grubu ile sezon açılışı gerçekleştirdiklerini belirten Çağer, bu sayının ise ilerleyen süreçte 22 olacağını belirtti. Yeni transferlerin de sezon açılışında yer aldığını belirten Çağer 2 oyuncu ile daha ilgilendiklerini ve ilerleyen günlerde bunun da netlik kazanacağını belirtti.

Yönetim çok özverili
Tatlısu yönetiminin inanılmaz özverili ve çalışkan olduğunu aktaran Hüseyin Çağer, şu ana kadar ne istenildiyse yönetim tarafından yerine getirildiğini belirtti. Takıma önemli isimlerin dahil edildiğini belirten Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, Ahmet Cılbak’ın yanına bir forvet oyuncu aradıklarını belirtti. Bununla birlikte kaleci sıkıntısının bulunduğunu belirten Hüseyin Çağer, en kısa sürede bunları da çözüp çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Haftada 6 idman
Dün yapılan sezon açılışı sonrası yeni sezona yönelik çalışmalarına yarın devam edecek olan Tatlısu takımında haftanın 6 günü idman yapılacağını belirten Hüseyin Çağer iki haftalık çalışma sonrası ise araya hazırlık maçı alacağını belirtti. Oyuncu grubunun özverili ve istekli olduğunu da belirten Çağer bunun böyle devam etmesi halinde önlerinin açık olduğunu belirtti.

Fotoğraflar: Onur ULAĞ

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473