banner564

Team Island ikinci

TVF Plaj Voleybolu Ligi’nde Ali Osman Şampiyon, Kemal –Devrim ikinci oldu

Team Island ikinci
banner598
Türkiye Plaj Voleybolu Ligi, Antalya da hafta sonu oynanan play off yarı final ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Erkekler de Voleybol Federasyonu takımı Team Island Plaj Voleybolu Ligi’ni 2. Bitirdi. Lig boyunca oynadığı 14 karşılaşmayı da kazanan Team Island kazanılmış iki maç esasına göre oynanan  play off yarı finalinde rakibi Alanya ‘yı iki maçta da mağlup ederek finale yükseldi. Final Karşılaşmasınını ilk maçında TVF Ankara ile karşılaşan Team Islnad ilk maçından 2-1 galip ayrıldı. Ligin şampiyonunu belli edecek olan son karşılaşmada rakibine 2-0 mağlup olan Team Island şampiyonu belli edecek olan altın seti rakibi karşısında 21-15 kaybeti ve Türkiye Plaj Voleybolu Ligi ikinciliğini elde etti. 

Ali Osman şampiyon
Türkiye Milli Takımı adına lig de yer alan ve şampiyonluğa ulaşan TVF Ankara takımı Ali Osman Nurettin ve Yasin ikilisinden oluştu. Team Island adına yarışan ve ikinciliği elde eden Kemal Şah ve Devrim Alibaba yanında diğer bir sporcumuz Aliosman Nurettin şampiyon olarak kürsüde yer alması üke sporu adına gurur kaynağı oldu.
Bu yıl ilk kez katılım gösterilen Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’nde play off finaline kalma başarısı gösteren Team Island yarı final karşılaşmalarında ligin şampiyonu Aydın Belediyesi karşısında ilk maçı 2-1 ikinci maçı ise 2-0 kaybetti. Üçüncülük karşılaşmasında rakibi Murat Paşa Belediyesi karşısında her iki müsabakadan da 2-0 lık sonuçlarla mağlup ayrılan bayanlarımız Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’ni 4. sırada tamamladı.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri ve KKTC  Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474