banner564

62 yıllık birliktelik

Larnaka Türk Kadınlar Birliği’nin yeni yönetimi, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu

62 yıllık birliktelik
banner598
Larnaka Türk Kadınlar Birliği’nin geçen hafta belirlenen yeni yönetimi, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Adanın ilk kadınlar birliği olma özelliğine sahip Larnaka Türk Kadınlar Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ümran Beyoğlu, kendilerine maddi ve manevi destekte bulunduğu için Başkan Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. 
Başkan Sadıkoğlu, kabulde yaptığı konuşmada, Ümran Beyoğlu başkanlığındaki birliğin yeni yönetimini kutladı, devamında ise şunlara yer verdi, “1954 yılında kurulan ve 62 yıldır birlik ve beraberliğini korumayı başaran Larnaka Türk Kadınlar Birliği’ni kutluyorum. Aktif bir şekilde çalışarak başarılı işlere imza atan birliğe elimizden geldiğince katkı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.”
Larnaka Türk Kadınlar Birliği yetkilileri, konuşmaların ardından, ziyaretin anısına Başkan Hasan Sadıkoğlu’na çiçek taktim etti. Larnaka Türk Kadınlar Birliği’nin geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunda başkanlığa bir kez daha Ümran Beyoğlu, yardımcılığına ise Özge Usluer getirildi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474