banner564

Tek devre yetti

Yenicami son hafta aldığı farklı mağlubiyetin acısını Gençlerbirliği’nden çıkardılar

Tek devre yetti
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Savaş Tilki-Hakkı Emir-Serkan Topaloğlu
YENİCAMİ: Yusuf-Erbay-Serhan-Neval-H.Turan-Ünal-Uğur-Esin(Okan dk.85)-Batshi(Behiç dk.63)-Erdoğ(Ahmet dk.89)
G.BİRLİĞİ: Ali-Sinan-M.Göktaş(M.Çavuş dk.75)-Umut-H.Gökşan-Salih-Şenol-Green-Sertan(Abdullah dk.79)-U.Fırat-H.Türen(Arif dk.46)
GOLLER: Dk.4, 88 H.Turan, dk.10 Çağdaş, dk.40 Esin Sonay (pen)(YENİCAMİ)

Abdullah ZAİFOĞLU
Zirve mücadelesi veren Yenicami, play-out mücadelesi veren G.Birliği karşısında kolay bir galibiyet alarak puan farkının azalmasına izin vermedi.
  4. dakikada gelişen ilk tehlikeli atakta Yenicami golü buldu.  Bu dakikada H.Turan topla buluştu, anda rakip ceza alanına girdiği anda ser ve düzgün vurarak takımını 1-0 öne geçirdi.
  10. dakikada Ünal G.Birliği futbolcusu U.Fırat tarafından ceza alanının hemen dışında kaleye çarpraz bir yerde düşürüldü. Atışı kullana çağdaş çok güzel bir vurula topu köşeden ağlara yollayarak skoru   2-0 yapan golü attı.
  30. dakikada Batshi’nin pasında G.Birliği defansını  tek hatta yakalayan H.Turan tek başına kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen kaleciyi de geçmeye çalışınca kaleci Ali topa sahip oldu.
  40. dakikada kazanılan taç atışında Çağdaş topu çok çabuk kullanarak Neval’ın önüne bıraktı. Neval da ceza alanının içine gönderdiği topta Umut’un Esin Sonay’a yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Penaltıyı kullanan Esin skoru 4-0 yaptı.
  49. dakikada M.Göktaş’ın kullandığı serbest vuruşta Yenicami kalesi önünde oluşan karambolde top bir türlü uzaklaştırılamadı. Topa son vuran Sertan oldu, ancak kaleye gitmekte olan topu Çağdaş uzaklaştırdı.
  52. dakikada G.Birliği Yenicami ceza alanının dışında bir serbest vuruş kazandı. U.Fırat’ın kullandığı serbest vuruşta top önce baraja sonra da üst direğe vurarak dışarı çıktı.
  60. dakikada ofsayt diye duran Yenicami defansının arkasında topla buluşan Arif’in kalecinin üzerinden aşırttığı top auta gitti.
  86. dakikada Neval’ın Behiç’in önüne bıraktığı topta Behiç müsait pozisyonda topu üstten dışarı attı.
  88. dakikada gelişen Yenicami atağında Umut topu uzaklaştıramadı, araya giren H.Turan topu aldıktan sonra ceza alanına girdiği anda sert vurdu. Kaleciye de çarpan top ağlarla buluşunca maçın skoru da belli oldu. Yenicami 4-G.Birliği 0
  A-2  gençler maçı oynanmadı. 


Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473