banner564

“Hayati belirtisi yok”

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP’nin kapatılması iddialarıyla ilgili olarak “Niye kapatsınlar, CHP zaten kapalı” dedi

“Hayati belirtisi yok”
banner598
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İl Başkanlığı’nca Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Mahalle Başkanları Toplantısı’nda konuştu.
CHP’ye kapatılma davası açılacağı iddiasına değinen Arınç, şunları söyledi: “CHP’nin kapatılacağı konusunu sanki bir mağduriyet ve kahramanlık edasıyla Kılıçdaroğlu sahiplendi, ‘Biliyordum zaten bizi kapatacaklarını hatta bir Kitap bile yazıyorlar’ dedi. Kargaların gülüp geçtiği, kimsenin aklından bile getirmediği CHP’nin kapatılacağı konusunu sanki bir mağduriyet ve kahramanlık edasıyla Kılıçdaroğlu sahiplendi.

“Sabah kalk 4 çay iç geri gel”
Halbuki millet şunu söylüyor; ‘Ya CHP’yi niye kapatsınlar kardeşim, CHP zaten kapalı. Hayati belirtisi yok. 11 tane vilayette seçimler için aday bile  bulamadılar. Bak seçime katılmak için aday bile bulamaz noktaya geldin. Bak partiler kapatılmasın, akşam yatarken rahat yat, Sabah kalkarken rahat kalk, git mesaine başla, makamında 4 tane çay iç. Akşam dön, ‘Ben genel başkanlık yapıyorum’ deyip  yoluna devam et.”


“AKP’yi iktidardan uzaklaştırmak…”
AK Parti’yi iktidardan uzaklaştırmak veya zayıflatmak isteyenlerin olduğuna dikkati çeken Arınç, “Şimdi parlamentoya HDP’yi özellikle barajı açtırmak suretiyle bizden oy çalarak oy çoğunluğumuzu milletvekili sayımızı 300’ün altına düşürmek istiyorlar” dedi. Arınç bu kişilerin bazılarının  parti içinde çalıştığını ifade etti

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474