banner564

“Tek hedef şampiyonluk”

Conifa World Football Cup 2018 turnuvasına katılacak olan KKTC Milli takımı çalışmalarına devam ediyor

“Tek hedef şampiyonluk”
banner598

 Abdullah ZAİFOĞLU

Gelecek hafta başlayacak ve 31 Mayıs-9 Haziran tarihleri arası Londra da yapılacak olan Conifa World Football Cup 2018 turnuvasına katılacak olan KKTC Milli takımımızın çalışmaları oldukça ciddi şekilde devam ediyor. Girne’de Merit Park Hotel’de devam eden kamp boyunca toplam 10 antrenman yapacak milli takımda tek düşünce şampiyonluk olarak belirlendi.

Borataş: Çok ciddi çalışıyoruz
Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Borataş, ekip olarak uzun zamandır çalışma yaptıklarını ve son 2 aydır ise milli kadroyu şekillendirmek için çalıştıklarını belirterek, oluşturdukları kadro ile mayıs ayının ortasından itibaren çok ciddi bir çalışma ortamı içerisine girdiklerini belirtti. Bu hafta kampa da girerek bu tempoyu iyi hızlandırdıklarını belirten Mustafa Borataş, amaçlarının maçların başlayacağı güne kadar takımı turnuvaya hazır haline getirmek olduğunu söyledi. Genç ve tecrübeli futbolcularla harmanlanmış çok iyi bir kadro kurduklarının altını çizen teknik direktör Mustafa Borataş, ilk maç olan Karpatalya maçını kazanarak tunuvaya çok iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Piro: Tek düşünce şampiyonluk
Takımın tecrübeli file bekçisi ve takım kaptanlarından Hasan Piro, kendilerini çok iyi bir turnuva ve çok kaliteli takımlar beklediklerinin bilincinde olduklarını ve bundan dolayı da turnuvaya takım olarak çok iyi çalıştıklarını söyledi. Şu an takım da çok iyi bir ortam olduğunu belirten kaptan Piro, amaçlarının bu çalışmanın karşılığı olan şampiyonluğu almanın olduğunu söyledi.

Önet: Çıta yükseldi
Milli takım kaptanlarından olan tecrübeli defans oyuncusu Serhan Önet ise çıtanın her sene daha da yüksek olduğunu ve bundan dolayı kendilerini çok zorlu bir turnuvanın beklediğini söyledi. Takımda genç ve tecrübeli oyuncuların çok iyi bir hava yakaladıklarını ve bu ortam içerisinde disiplinli çalışarak şampiyonluğu kazanmak istediklerini belirtti.

Avcı:  Güzel bir turnuva olacak
Milli takım menajeri Mehmet Avcı bu turnuva için çok profesyonel bir ortamda çalıştıklarını ve bundan dolayı kendilerini İngiltere de çok iyi bir turnuva beklediğini belirtti. Londra da yaşayan Kıbrıslı Türklerin de turnuvaya çok ilgi gösterdiklerini belirten Avcı, kendilerini orada yabancı hissetmeyeceklerinin altını çizdi. Avcı son olarak bu turnuvaya katılımlarını sağlayan herkese teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474