banner564

Göçmenköy’de can pazarı yaşandı

Göçmenköy’de bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazaya karışan kamyonet,Tunççağ Kasap dükkanının vitrin camına çarparak durabildi

Göçmenköy’de can pazarı yaşandı
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’nın Göçmenköy bölgesinde dün akşam saatlerinde bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasına karışan PH 613 plakalı kamyonet, Tunççağ Kasap dükkanının vitrin camına çarparak durabildi.
Yüreklerin ağızlara geldiği kaza olay esnasında dükkanın önünde ve camın arkasında herhangi birisinin olmaması muhtemel bir faciayı önledi.Dükkan içerisinde alışveriş yapan müşteriler ise olay esnasında büyük korku yaşadıklarını belirterek, “Resmen canımızdan oluyorduk. Eğer kamyonet içeriye girseydi ölümle yüzleşecektik” dedi
Elde edilen bilgilere göre, dün saat 18.20 sıralarında Göçmenköy’de bulunan Rauf Denktaş Caddesi üzerindesyredenMehmet İlhan(E-54) yönetimindeki PH 613 plakalı kamyonet, dikkatsiz bir şekilde sola dönmek istedi. Bu esnada normal yolundaMehmet Sercan Bahtioğlu (E-29) yönetimindeki HF 270 plakalı aracın önünü tıkadı. 

İşçiler çok korktu
Olayda HF 270 plakalı aracın sağ ön kısmına çarpan kamyonet savrularakkasap dükkanının vitrin camını kırdıktan sonra durabildi.
Ciddi bir yaralanmanın olmadığı kazada, kasap dükkanının camına çarparak durabilen kamyonette bulunan inşaat işçilerinin büyük korku yaşadığı gözlemlendi.

YDÜ yolunda korkutan kaza
Ayrıca dün sabah saatlerinde Lefkoşa’daki Fuar alanının civarında gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Fuar alanından Dikmen yoluna doğru seyreden KR 601Z plakalı araç sürücüsü 27 yaşındaki NaveedSafdar, sola meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybetti. Safdar, yolun sağında bulunan bordür taşlarına çarptıktan sonra orta refüj içerisinde bulunan ağaca çarparak durabildi. Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan, Adnan Hizar(E-21), EhtisamUlwag(E-24), MuhammadAwais(E-19) ve TassadagHussaın(E-20) hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbanoğlu Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavilerinin ardından aynı gün taburcu oldular.



Geçtiğimiz haftaki kazalarda bir kişi öldü 
Öte yandan Polis Basın Subaylığı, geçtiğimiz hafta KKTC’de meydana gelen kazalarda bir kişinin öldüğünü, 14 kişinin de yaralandığını duyurdu.
Açıklamada, 24-30 Temmuz tarihleri arasında 57 trafik kazası meydana geldiği, bu kazalardan, birinin ölümle, 11’inin yaralanmayla ve 45’inin de hasarla sonuçlandığını belirtildi.Ölümle neticelenen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, yaralanma ile neticelenen kazalarda 14 kişi yaralandı.
Polis tarafından ülke genelinde 24 - 30 Temmuz tarihleri arasında yapılan trafik kontrollerinde, toplam 7 bin 919 araç sürücüsü kontrol edildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474