banner564

Tek yürek olduk

Gençler Birliği oyuncusu Ogün Dursun şampiyonluğa inandıklarını belirterek bunu başaracak güçte olduklarını söyledi

Tek yürek olduk
banner598
Süleyman REBGE
Gençler Birliği’nin başarılı genç oyuncusu Ogün Dursun, ligde geriden gelenin avantajlı olduğunu ve kalan maçlarını kazanmaları halinde şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Dursun “Her maça final olarak bakıyoruz”
K-Pet Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Gençler Birliği’nin genç oyuncusu Ogün Dursun her maçı final olarak gördüklerine söyleyerek, sözlerine şöyle sürdürdü: “Ligde kolay maç yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Şampiyonluk yolu birlik beraberlikten geçer. Takım ve camia olarak tek yürek olduk ve hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz”.

“Yeni Boğaziçi maçı zor bir maç”
Bu hafta oynanacak olan Yeni Boğaziçi maçı hakkında da görüşlerini aktaran Ogün, karşılaşmanın zor bir maç olacağını söyleyerek şunları kaydetti: “Bir yandan biz şampiyonluğa yürürken, kayıp yaşamak istemiyoruz. Diğer taraftan ise, ligde kalmak için mücadele eden bir takım olan Yeni Boğaziçi ama biz bu hafta da iyi çalışıp sahaya hocamız, başkanımız, yönetimimiz ve değerli taraftarlarımız ile birlikte kenetleneceğiz çünkü bu maçı yara almadan atlatmak istiyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473