banner564

Terfi edenler belirlendi

Kick Boks’ta 35’inci Renkli Kuşak Sınavı yapıldı

Terfi edenler belirlendi
banner598
Disiplin, sözlü ve uygulamalı olarak yapılan kuşak sınavı sonunda 60 ve üzeri puan alan 49 sporcu başarılı olarak bir üst kemere terfi etti
35.’inci Kick Boks Renkli Kuşak Sınavı, 24 Ağustos 2014 tarihinde, Lefkoşa’da Antrenman Salonu’nda yapıldı. Sınava üç aylık bekleme sürelerini tamamlamış lisansları 2014 yılı vizeli sporcular katıldı.
 Disiplin, sözlü ve uygulamalı olarak yapılan kuşak sınavı sonunda 60 ve üzeri puan alan 49 sporcu başarılı olarak bir üst kemere terfi etti. 

Bir üst kemere terfi eden sporcuların isimleri ve terfi ettikleri kuşak dereceleri aşağıdaki gibidir;

Sarı Kuşak’a Terfi Edenler:
Elif Şahin, Esat Şahin, Sude Bal, Asya Göker, Hanife Tok, Elif Ergün, Mustafa Bayır, Ogeday Pekcan, Sıla Çakur, Beyza Okur, Biben Tosun, Nihan Fikri ve Bayram Mortaş.

Yeşil Kuşak’a Terfi Edenler: 
Emre Yarıcıoğlu, Polen Yarıcıoğlu, Mehmet Çağlar Çakır, Rayan Bulut, Cemile Bulut, Hüseyin Gürbüz, Batuhan Nejdet Sancar, Mert C. Yılmaz, Ertuğrul Gözütok, Sezer Göksal, Çağakan Tansu ve Mehmet Karamanlı.

Yeşil – Mavi Kuşak’a Terfi Edenler:
Efe Korkmaz, Asena Hoşoğlu, Bekir Aybağ, Ebeu Aybağ, Mehmet Sümeraka, Asya Hoşoğlu, Habibe Nur Yaman, Arda Göksal, Enes Dinler, İpek Karamanlı, Zeynep Türkmen, Mehmet Erdem, Doruk Yapıcı, Nazime Paşa ve Yiğit Paşa.

Mavi Kuşak’a Terfi Edenler:
Ahsen Durak, Erdem Akkaya, Hülya Sever ve Mert Pirgon.

Turuncu Kuşak’a Terfi Edenler:
Göktürk Bine ve Cahit Alibaba.

Turuncu – Kahve Kuşak’a Terfi Edenler:
Şükrü Zorba.

Kahve Kuşak’a Terfi Edenler:
Nazime Yayar ve Ahmet Şafak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474