banner564

"Tıpkı Melo gibi olacağım!"

"Melo'nun boşluğunu dolduracağım"... Jose Rodriguez, sarı kırmızılı taraftarların yüreğine su serpen açıklamalar yaptı...

banner598
Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Jose Rodriguez, sarı-kırmızılı takımdaki görevinin dörtlü defansın önünde bir sigorta rolü oynamak olduğunu belirterek, "Gerek Türkiye'deki gerekse Avrupa'daki maçlarımızda bunu tıpkı Melo gibi yapabileceğime inanıyorum" dedi.
Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Jose Rodriguez, çok kaliteli oyunculara sahip bir takım olduklarını kaydederek, "Yanında oynadığım kaptanımız Selçuk İnan da bu oyunculardan bir tanesi. Takıma hücum yönünden de büyük katkı sağlıyor.
Sistemin verimliliği açısından yanında savunma yönü kuvvetli bir oyuncu olması gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.
İspanyol futbolcu, sarı-kırmızılı takımda bu görevi daha önce Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun üstlendiğini, şu anda ise bu bölgede kendisinin bulunduğunu aktararak, "Zamanla savunma açısından aynı agresif performansı gösterebileceğimi düşünüyorum. Özellikle Avrupa mücadelemizde o bölgeyi biraz daha güvenli tutmamız gerekebilir. Benim görevim de dörtlü defans önünde bir sigorta rolünü oynamak olacak. Gerek Türkiye'deki gerekse Avrupa'daki maçlarımızda bunu tıpkı Melo gibi yapabileceğime inanıyorum" şeklinde görüş bildirdi.
Galatasaray'a transfer sürecinden de bahseden 20 yaşındaki Rodriguez, "2014-2015 sezonunu Deportivo'da kiralık olarak geçirdim. Benim için iyi bir sezondu. Önemli süreler aldım. Sezon sonunda birçok takımdan teklif geldi. Galatasaray'ın teklifi en cazip olanıydı" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473