banner564

Torku’dan dev transfer

Konyaspor, Getafe'nin 29 yaşındaki forvet oyuncusu Ciprian Marica'yı getiriyor

Torku’dan dev transfer
banner598
Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Torku Konyaspor, Gabriel Torje'yi takıma kazandırdıktan sonra bir başka Rumen futbolcu Ciprian Marica'yi transfer etmek üzere.
Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, yaptığı açıklamada "Marica transferi sonuçlandı. Şartlarda anlaştık. Bir aksilik olmazsa bu akşam Konya'ya gelmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Forvet çalışmaları kapsamında birçok forvet oyuncusuyla görüştüklerini en son Ciprian Marica'da karar kıldıklarını belirten Aksoy, " Marica, Romanya milli takımının forveti. İnşallah Konyaspor'a faydası olacak. Marica, daha önce Hleb ile de aynı takımda oynamış. Bu transferin gerçekleşmesinde Hleb'inde etkisi var" diye konuştu.
Romanya Milli takımı formasını 69 kez giyen Ciprian Marica sırasıyla, Dinamo Bükreş, Stuttgard, Shakhtar Donetsk, Schalke 04 formaları giydi. Geçtiğimiz sezon La Liga'da Getafe formasıyla 27 maça çıkan Marica, 6 gol atma başarısı göstermişti
      
Aksoy: Djalma da bu akşam gelecek
Daha önce anlaşmaya varılan Djalma Campos'un da bu akşam Konya'ya gelmesini beklediklerini söyleyen Aksoy, kaleci mevkisine alacakları oyuncuyla transfer çalışmaları sonlandıracaklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474