banner564

Trabzonspor'a ceza kapıda

Hakemlerin ve federasyon yetkililerinin stadyumda zorla alıkoyulduğunun belirtildiği açıklamada, sorumluların PFDK'ya sevk edileceği vurgulandı

Trabzonspor'a ceza kapıda
banner598
Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.
Hakemlerin ve federasyon yetkililerinin stadyumda zorla alıkoyulduğunun belirtildiği açıklamada, sorumluların PFDK'ya sevk edileceği vurgulandı.
Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.
Hakemlerin ve federasyon yetkililerinin stadyumda zorla alıkoyulduğunun ve çıkışlarına uzun süre izin verilmediğinin belirtildiği açıklamada; hakem, temsilci ve gözlemci raporlarının alınmasının ardından olayın sorumlularının PFDK'ye sevk edileceği duyuruldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Dün akşam Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor A.Ş.-Gaziantepspor müsabakasının ardından maçın hakemleri ve diğer federasyon yetkilileristadyumda zorla alıkonulmuş, çıkışlarına uzun süre izin verilmemiştir. Hiç bir hakem hatasının mazur gösteremeyeceği bu hukuksuzluk tüm futbol kamuoyunu derinden rahatsız etmiştir. Başta sağduyulu Trabzonspor camiası olmak üzere hiçbir futbolseverin kabul etmesi mümkün olmayan bu olayın sorumluları, müsabakanın hakem, temsilci ve gözlemci raporlarının
federasyonumuza ulaşmasının ardından belirlenerek Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edileceklerdir. İlgili kişiler hakkında sportif yargılamanın yanı sıra 6222 sayılı Kanun çerçevesinde işlem yapılması için gerekli tüm girişimlerde bulunulacaktır" denildi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 07:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473