banner564

Transfer rekoruna aday

Mbappe, gösterdiği performansla alkış alırken dünya devlerinin radarına girdi

Transfer rekoruna aday
banner598

Monaco'yla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kylian Mbappe'nin amcası, genç oyuncunun geleceğiyle ilgili konuştu, "Talipleri çok ama o Monaco'da mutlu..." Bu arada Mbappe, gösterdiği performansla transfer rekoru kırabilecek oyuncuların başında geliyor...

Fransa Ligi'nde Monaco şampiyonluğa koşarken, Mbappe göze batan isimlerin başında geliyor. 18 yaşındaki oyuncu golcünün ismi Juventus, Manchester takımları, Arsenal, Barcelona ve Real Madrid'le anılıyor.
Monaco'nun, ligde oynadığı 24 maçta 14 gole imza atan forvetinden 150 milyon Euro civarı bir bonservis bedeli beklerken, oyuncunun amcası transfer söylentileriyle ilgili konuştu. İtalyan Tuttospor gazetesine konuşan amca Pierre Mbappe, yeğeninin Monaco'da oynamaktan mutlu olduğunu söyledi. Mbappe'nin büyük bir takıma gitmemesinin önünde engel olmadığını söyleyen Pierre Mbappe, "Ancak şimdilik burada kalmaktan mutlu." dedi.
Juventus'un bir opsiyon olup olmayacağıyla ilgili soruya olumlu yanıt veren Pierre Mbappe, "Evet, bu mümkün.
Ancak Manchester'ın iki takımı, PSG, Real Madrid ve Barcelona da olabilir...  Gelecekte ne olacağını bilemezsin, ancak yeğenim hala büyük bir takımda" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474