banner564

Demirel: Sponsorların payı büyük

KKTC Kickboks Milli Takım kafilesi sağlık sponsoru Kolan British Hospital’ı ziyaret etti

Demirel: Sponsorların payı büyük
banner598
KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel sağlık sponsoru Kolan British Hospital Başhekimi Dr. Harun Gülmez’e gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada, başarıda sponsorların payının büyük olduğunu söyledi.
Türkiye’nin Antalya şehrinde 6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında, yapılan ve 16 ülkeden yaklaşık 1500 sporcunun mücadele ettiği Turkish Open International Kickboxing Tournament’e katılarak 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya elde eden KKTC Kickboks Milli Takım kafilesi,  geçtiğimiz hafta Federasyonun sağlık sponsoru Kolan British Hospital’in Başhekimi Dr. Harun Gülmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

“Sponsorların desteği çok önemli”
KKTC Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel, federasyonun sağlık sponsoru Kolan British Hospital’in Başhekimi Dr. Harun Gülmez’e yapılan ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuların böylesi önemli uluslararası bir yarışta ülkeyi en iyi şekilde temsil etmelerinden ve kazanılan başarıdan gurur ve mutluluk duyduklarını, bu gurur ve mutluluğu paylaşmak istediklerini söyledi.  Demirel konuşmasının devamında,  bu başarılarında sponsorlarının büyük payı olduğunu ifade ederek,  sponsorlukları için Başhekim Dr. Harun Gülmez ve Kolan British Hospital yönetimine teşekkür etti ve desteklerinin devamını diledi.  

“Büyük mutluluk duyduk”
Kolan British Hospital Başhekimi Dr. Harun Gülmez ise yaptığı konuşmada böyle bir başarıda katkılarının olmasından büyük mutluluk duyduklarını, ifade ederek, Federasyonu ve sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Söylemez konuşmasının devamında sponsorluklarının devam edeceğini belirterek başarılarının devamını diledi. Başhekim Dr. Harun Gülmez ile kafile anı fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474