banner564

Son 90 dakika

 Son 90 dakika
banner598
K-Pet ligleri bu hafta Pazar oynanacak maçlarla tamamlanıyor. 29 Eylül 2016’da başlayan lig maratonu hafta sonu oynanacak maçlarla 2016-2017 sezonu tamamlanacak. 
K-Pet liglerinde 29. haftanın geçtiğimiz hafta tamamlanmasıyla liglerin bitimine son bir hafta kaldı. Bu hafta oynanacak olan ligin son haftası 30. hafta maçlarıyla 2016-2017 sezonu tamamlanmış olacak. 
K-Pet Süper Lig’de şampiyonluğu garantileyen başkentin köklü ekiplerinden Yenicami haftalar önce ligde şampiyonluğa imzayı koyan ekip oldu. Ligin en alt sırasında ise öncelikle Mormenekşe, daha sonra Dumlupınar ve geçtiğimiz hafta da Değirmenlik’in ligden düştüğü kesinleşmişti. 
Bu hafta oynanacak olan maçlarla ikincilik ve ardına gelecek olan takımlar belirlenecek. 30. hafta mücadelesinde 2. sırada yer alan ve yerini kaybetmek istemeyen Doğan Türk Birliği sahasında başkent ekiplerinden Küçük Kaymaklı ile karşılaşacak. Öte yandan yine ikinciliğe yerleşmek isteyen Gençler Birliği ligi üçüncü sırada tamamlamak isteyen Cihangir’e konuk olacak. 
Bu önemli haftalarda ise Gençlik Gücü-Türk Ocağı, Yalova- Değirmenlik, Mormenekşe-Dumlupınar, Baf Ülkü Yurdu-Yenicami Lefke-Mağusa Türk Gücü ve son maç olarak GAÜ Çetinkaya takımları prestij maçı tarzında ligin son haftasını tamamlayacak.
Ligden düşenler belirlenirken K-Pet Birinci Lig’de Süper Lig’e çıkan takımlar ise Merit Alsancak Yeşilova, Ozanköy ve geçtiğimiz sezon Birinci Lig’e düşen Yeni Boğaziçi olmuştur. 

Koopbank Kıbrıs Kupası ve Ahmet Sami Topcan Kupası 15 Mayıs’ta
Cumartesi günü liglerin tamamlanmasının ardından 15 Mayıs Çarşamba günü Koopbank Kıbrıs Kupası’nda finale kalan Yalova ve Türk Ocağı Gazi Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda karşı karşıya gelerek kupanın sahibi olacak. Bu maçın galibi ile K-Pet Süper Lig Şampiyonu Yenicami lig başlangıcı Süper Kupa’da karşılaşacak. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473