banner564

Transfer süresi uzatıldı

Daha önce 22 Ocak’ta tamamlanacağı açıklanan yabancı oyuncu ve kiralık dönemi 5 Şubat’ta tamamlanacak

Transfer süresi uzatıldı
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu önceki akşam yaptığı toplantıda 22 Ocak’ta tamamlanacağını açıkladığı yabancı oyuncu ve kiralık transfer süresini uzattı.

Transfer 5 Şubat’a uzatıldı
Futbol Federasyonu yönetim kurulu yaptığı toplantıda 2017-2018 futbol sezonu ara transferi için önceden 22 Ocak 2018 olarak açıklanan yabancı futbolcu transferinin ve yerli futbolcu kiralık transferin 5 Şubat tarihi, saat 17.00'a kadar uzatılmasına karar verirken takımların kadro bildiriminin de 23 Ocak saat 17.00'a kadar federasyona bildirmelerine karar verdi. 

Oturma izni çıkarılmayan yabancı oyuncunun lisansı iptal edilecek
Federasyon yönetim kurulu ayrıca yabancı uyruklu futbolcuların yasal olarak yapılması gereken oturma izinlerinin 29 Ocak, saat 17.00'a kadar Genel Sekreterliğe teslim edilmesini kararlaştırırken, yabancı oyuncuların oturma izinleri ile ilgili evrakların teslim edilmemesi halinde ilgili futbolcuların lisanslarının iptal edileceği açıklandı. 

K-Pet Birinci Ligi futbolcularına düzenleme
KTFF Yönetim Kurulu ayrıca talimatlar gereği, lisanslı bir futbolcunun aynı gün veya aynı hafta bir kategoride oynayabileceği kuralını sadece K-Pet 1. Lig’de değiştirerek, bir futbolcunun aynı hafta farklı gün olmak kaydı ile resmi müsabakada oynayabileceği ancak önceki gün oynadığı karşılaşmada kırmızı kart görmesi halinde ertesi günkü maçta oynayamayacağını ve oynatılması halinde ilgili kulübe cezalı futbolcu oynattığı nedeni ile ilgili düzenlemelerin o kulübe uygulanmasına da karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473