banner564

Üniversiteler ile protokol imzalandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, GAÜ, DAÜ ve YDÜ ile işbirliği yaptı

 Üniversiteler ile protokol imzalandı
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile bünyesinde Spor Bilimleri ve Beden Eğitimi Yüksek Okulları bulunduran GAÜ, DAÜ ve YDÜ, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda bir araya geldi. Kıbrıs Türk Futbolu’nun çağdaş yönetimi ve uluslararası standartlara uygun şekilde sportif alanda daha rekabetçi ve kurumlar arası yararı amacıyla eğitim ve araştırma faaliyetlerinde işbirliği protokolü imzalandı. 
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmet Sami Topcan Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Federasyon Eğitim Üst Kurulu’nun uzun bir süredir yaptığı çalışmalar neticesinde GAÜ, DAÜ ve YDÜ yetkilileri ile Futbol Federasyonu, Doktora ve Yüksek Lisans (Master) tez çalışmalarındaki konu seçiminde işbirliği, akademik ve bilimsel araştırmalarda ve staj programlarında işbirliği, konferans, sempozyum ve eğitim faaliyetlerinde iş birliği protokolü imzalandı.

Hasan Sertoğlu: (KTFF Başkanı) Katkı koyan herkese teşekkür ederim
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, protokol hakkında yaptığı konuşmada, “bizler bu konuya sadece şahitlik ediyoruz. Uzun bir çalışma sonrasında, üniversitelerle işbirliği içerisine girmek bizim için çok önemlidir. Çalışmalara katkı koyan herkese teşekkür ederim” dedi.

Rektör Kutsal Öztürk (GAÜ) 
GAÜ Rektörü Kutsal Öztürk yaptığı konuşmada “Şanlı bir geçmişi olan Futbol Federasyonu ile imzalanan protokolden dolayı çok mutluyuz. Eğitim bizler için çok önemli bir kavramdır. Özellikle doktora ve tez çalışmaları, bilimsel araştırmalar ve staj programlarında birliktelik sağlamak istiyoruz. Bu konularda hep birlikte olacağız. Bu protokolle başarının daha da artacağına inandığını dile getirdi” dedi.

Prof. Dr. Mehtap Malkoç (DAÜ Sağlık Bilimleri Dekanı)
Prof. Dr. Mehtap Malkoç da konuşmasında “Bu protokol bizler için inanılmayacak kadar önemlidir. Eğitim ve Toplumsal Birliktelik bu konulardaki en önemli kavramlardandır. Toplumla entegre olarak çalışmalıyız. Doktora, yüksek lisans ve eğitim programları eğitimin olmazsa olmazlarıdır. 
İmzalanan protokol bizler için iyi bir açılım olacaktır” dedi.

Cevdet Tınazcı. (YDÜ Spor Yüksek Okulu Başkanı)
Cevdet Tınazcı da konuşmasında “Bizler alt yapıdan başlayarak sporcuları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Sporcularımızı yetiştirirken bu sanatı öğretmemiz gerekir. Onları her yönden geliştirmeye, faydalı bir birey olarak topluma katmalıyız. Protokolün bizlere çok katkı koyacağına inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473