banner564

Uygun arazi aranıyor

Fenerbahçe Kulübü, KKTC’de kurmayı planladıkları üniversite için bakan Uluçay’dan destek istedi

 Uygun arazi aranıyor
banner598
İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Feberbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyeti kabul etti. Yıldırım, KKTC’de dernek ve üniversite çalışmaları için arazi arayışlarının sürdüğünü belirterek Bakan Uluçay’dan destek talebinde bulundu.
Ziyarette konuşan Yıldırım, Fenerbahçeli taraftarlarla buluştuklarını ve KKTC’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. KKTC’de üniversite ve dernek çalışmalarının sürdüğünü, bu nedenle arazi arayışında olduklarını ifade eden Yıldırım, uygun yer bulunması halinde müracaat edileceğini belirterek Bakan Uluçay’dan destek istedi.

Destek önemlidir
İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay da Fenerbahçe heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Uluçay, Fenerbahçe’nin KKTC’de yatırım yapmasının hem ülke, hem de spor açısından önemli olduğunu vurgulayarak, ülkedeki takımların ve sporcuların gerek bireysel, gerekse takım olarak ambargolardan dolayı uluslararası yarışmalara katılamadığını ancak bu konuda çalışmaların yıllardan beridir devam ettiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474