banner564

Vahşi koşu yapıldı

Kıbrıs'ta çok uluslu bir grup koşu gönüllüsü sporcunun aynı çatı altında toplandığı Cyprus Trail Runners tarafından gerçekleştirilen Vahşi koşunun (Run Wild) ilk etabı geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi.

Vahşi koşu yapıldı
banner598
Baf'tan Girne'ye, Lefkoşa'dan Larnaka'ya, Mağusa'dan Limasol'a Kıbrıs'ın dört bir yanından gelen toplam 64 sporcunun 10 kilometre boyunca ter döktüğü ilk etap Alevkayası'nda koşuldu. Kuzey Kıbrıs'ın triatlon takımlarından Aspava ve Tüfekçi Spor kulüplerden koşucuların da ilgi gösterdiği yarış, eşsiz manzarada zorlu ve keyifli bir rekabete sahne oldu. Toplam dört ay boyunca, her ayın ilk pazarı koşulacak olan uzun soluklu seride lig usulü puanlama sistemi kullanılıyor. Lemar ve Powerade'in desteklediği Buff, Puma Kuzey Kıbrıs ve Raidlight'ın ödül sponsoru olduğu koşuda sporcular kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride derecelendiriliyor. 
Vahşi koşu adıyla önümüzdeki ay ikinci etabı Tatlısu'da gerçekleştirilecek olan yarışın yine keyifli bir rekabet yaratacağı bekleniyor. Yarışın geri kalan etaplarına katılım için organizasyonun resmi Facebook sayfasından veya yarış günü kayıt yapılabilecek.

1. Etap Kadın kategorisi ilk 5:

Sıra İsim Puan
1. Özlem Özenen 15
2. Mandy Stuart 10
3. Janet Anderson 8
4. Natalie Christopher 7
5. Major Katalin 6


1. Etap Erkek kategorisi ilk 5:

Sıra İsim Puan
1. Alan Murray 15
2. Zed Muir 10
3. Chris Moss 8
4. Ekrem Kaide 7
5. Veli Atikoğlu 6

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474