banner564

Vudalı: Bize tatil yok

Ligde istikrarlı bir performans sergileyemeyen Akova’da yeni sezon planları başladı

Vudalı: Bize tatil yok
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Lig’i 39 puanla dokuzuncu sırada bitiren Akova’da Kulüp Başkanı Sermen Vudalı sezon değerlendirmesini Diyalog Spor Servisi ile paylaştı. Sezon başı ilk altı hedefi ile yola çıktıklarını hatırlatan Vudalı, sezon içerisinde yaşadıkları iniş çıkışlar sonrası ligi dokuzuncu sırada tamamladıklarını ifade etti. Ahmet Ogan ve Ali Özçalışkan’a da teşekkür eden Sermen Vudalı, son bölümde ise takıma verdiği emeklerden dolayı Eralp Şerifoğlu ve yardımcılarına da teşekkür etti.
“Sıkıntıları aştığımız bir sezon oldu”
Sezon öncesi saha sıkıntısını ciddi anlamda çektiklerini ifade eden Akova Spor Kulübü Başkanı Sermen Vudalı, sonrasında ise sahalarının tamamlanması ile birlikte daha iyi bir sürecin içerisine girdiklerini ifade etti. Başta dönemin Başbakanı Hüseyin Özgürgün ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür eden Sermen Vudalı, uzun uğraşlar sonrası kendi tesislerine kavuşmanın mutluluğunu halen daha yaşadıklarını ifade etti. Sezon Ahmet Ogan ile girdiklerini ilk 4 hafta istenilen sonuçların gelmediğini ifade eden Akova Kulüp Başkanı Sermen Vudalı, sonrasında ise Ali Özçalışkan ile yola devam ettiklerini aktardı. Peş peşe gelen kötü sonuçlar sonrası son 9 haftayı Eralp Şerifoğlu ile geçirdiklerini aktaran Vudalı, ligi ise Eralp Şerifoğlu ile dokuzuncu sırada tamamladıklarını aktardı. Sezon başı ligde kalıcı bir Akova yarattıklarını ve ilk altı hedefi ile yola çıktıklarını ifade eden Vudalı, ilk altı olmasa bile ligde kalmalarının kendilerini sonsuz mutlu ettiğini ifade etti. Önümüzdeki süreçte bölgenin takımı olmak istediklerini ve tesisleşme anlamında buna hazır olduklarını söyleyen Vudalı, yeni sezon çalışmalarına ise ara vermeden başladıklarını aktardı.
Yeni sezona yönelik planlama
Önlerinde mali genel kurul bulunduğunu ve mali genel kurula gideceklerini ifade eden Akova Kulüp Başkanı Sermen Vudalı, yönetime güçlü isimleri dâhil edecekleri bir mali genel kurul olduğunu söyledi. Geride kalan sezon çektikleri sıkıntıları kurumsal yapının olmayışına bağlayan Sermen Vudalı, geride kalan sezondan ders çıkararak yeni sezon çalışmalarına başladıklarını söyledi. Yönetime yapılacak olan güçlü isimler yanında takıma da, güçlü isimleri dâhil edeceklerini söyleyen Vudalı, Eralp Hoca ile yeni sezonda devam etmek istediklerinin altını çizdi. Eralp Şerifoğlu ile önümüzdeki yıl adına görüşme yapacaklarının altını çizen Vudalı, takımı son 9 haftalık periyotta iyi harmanlayan ve ligde tutan tecrübeli isimle önümüzdeki sezon yeniden birlikte olmak istediklerini söyledi. Takımdan gidecek ve takıma gelecek olan isimlerin hoca ile belirleneceğini hatırlatan Sermen Vudalı, alternatifleri hoca ile belirlemenin en doğrusu olduğunu ifade etti. Geçmiş dönemlerde çektikleri saha sıkıntısının artık olmadığını ve yeni sezonda en büyük artılarının saha olacağını söyleyen Vudalı, bir takım eksiklikler olmasına rağmen sahalarının inanılmaz güzel ve kaliteli olduğunu, Akova’nın ev sahipliğinde bölgeye müthiş bir tesisin kazandırıldığını söyledi.
Emeği olan herkese teşekkür ederim
Geride kalan 2017-2018 sezonunun 10 aylık sürecinde inanılmaz çalıştıklarını aktaran Akova Kulüp Başkanı Sermen Vudalı bu sürede camia üzerinde emeği olan herkese sonsuz teşekkür etti. Özellikle son 4 haftalık galibiyet serisinde taraftarın kendilerine inanılmaz destek erdiğini ve son maçta 600 seyirciye ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Vudalı, taraftarın en büyük güçleri olduğuna dikkat çekti. Yeni sezon öncesi inançlı ve aç oldukları koydukları hedeflere basamak basamak ulaşmak istediklerini ifade eden Sermen Vudalı, tüm katkısı olan herkese geride kalan sezon için teşekkür ederek sözlerini tamamladı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474